View Single Post
Vechi 23.10.2010, 11:13:40
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Zaharia,nu am inteles inca la ce anume te referi la acest firesc: act sexual normal implinit intre doi soti cu scopul nasterii de prunci sau daca poate avea loc si act sexual normal dpdv fizic in care cei doi sa urmareasca doar sa se bucure unul de celalalt?
Sau deranjeaza doar acele acte intime care sunt considerate de unii anormale:sexul oral,anal etc?
Cum consideri,spre exemplu,un act sexual normal,dar in care sunt incluse anumite fantezii sexuale: de exemplu,poate sotul doreste sa isi iubeasca sotia in padure,unde sa nu fie vazuti de nimeni,dar sa aiba ei parte de aceasta experienta inedita?E un pacat asa ceva?Daca da, de ce?
Intreb si eu,pentru ca inca nu imi sunt foarte clare delimitarile pe care le fac unii dintre voi...

Nu trebuie sa va intereseze parerile ,,unora dintre noi" ori a altora ! Ca ortodox ar trebui sa va intereseze cum sa traiti mai bine in litera si duhul Sfintelor canoane , cum sa le cunoasteti si sa le aplicati cit mai complet . Asta este cel mai mare interes al crestinului .
Va recomand deci sa studiati Sfintele canoane si ca sa nu va osteniti prea mult va dau eu lincul datator de viata :

http://www.canoaneortodoxe.net/can_sf_parinti.html

Bine ar fi sa cititi zilnic la ele si sa si aplicati ceea ce cititi . Abia atunci va veti putea mindri ca sunteti ortodox... daca sunteti .
Dar sa stiti ca nimic nu este obligatoriu in aceasta lume , totul este de genul : numai daca doriti ! Asa ca nu cred ca ar trebui sa-mi luati in nume de rau recomandarea !