Citat:
În prealabil postat de heaven
La cata ura manifestati impotriva sexualitatii,nu ma mira,printre altele, de ce razbate atata agresivitate din spusele dvs.Uram in ceilalti ceea ce uram in noi,poate asta ar trebui sa va spuna ceva...
Iisus a stat la masa cu tot felul de pacatosi si nu s-a mai simtit murdarit de acestia,deci,cu toate cartile pe care mi le dati exemplu,eu nu stiu ce credinta urmati,insa fie la dvs acolo,eu nu vreau sa stiu de o religie,asa cum o inteleg unii,ce dizolva personalitatea umana,incat cel in cauza nu mai poate avea o parere proprie,nu se mai poate manifesta liber asa cum l-a lasat Domnul Dumnezeu,in schimb sa fie indarjit nevoie mare impotriva aproapelui.
Pentru mine modelul de urmat este doar Iisus Hristos,iar el a fost bland,smerit si iubitor de oameni,ceea ce nu gasesc nici pe departe in astfel de atitudini extremiste.
Ma iertati ca am indraznit sa ma adresez dvs,considerand, dupa patosul pe care il depuneati in postarile dvs ca pot gasi un partener de discutie rational care sa imi lamureasca niste intrebari.Sa fiti sigur ca nu se va mai intampla,o zi frumoasa!
|
Domnule , va atrag atentia , vorbim de perversiuni sexuale ! Mai ingrat si de scirbos decit asa ceva nu mai este decit coprofagia si urinofilia. Cred ca uitati despre ce discutam . Vedeti daca aveti sertarele sufletului ocupate cu perversiuni sexuale , de unde sa va mai intre si viata duhovniceasca ? unde sa mai intre ... nu mai aveti sertare libere , le-ati ocupat cu spurcaciuni , de aceea nu puteti pricepe nimic din atitudinea mea ! Nici credinta ortodoxa nu mai sunteti in stare sa o simtiti, asa marturisiti ! Ce are aface pilda mintuitorului de care pomeniti si scirboseniile sexuale ? Iertati-ma , dar sunteti tare strain de ortodoxie , de Evanghelie ce sa mai vorbim . Uite asa , in timpurile din urma se mai de pe fata cite un ,,frate" care pina acum l-au tinut ispitele ascuns dindu-i o fata civica ! Vai, vai ! Vad ca si personaliatea umana , asazis dizolvata de ortodoxie, la dvs. are fundament in perversiuni sexuale . Domnule, va atrag atentia inca o data , stiti despre ce vorbiti ?
Spuneti ca pt. dvs. modelul este Hristos. Ce smecherie , asta asa ca sa iesiti chipurile basma curata din rusinea in care v-ati bagat , sa nu zic eu ca cine, cu capul inainte ? Dupa ce ii dati cu liberattea umana fara frontiere, cu sexualitate liber consimtita, ce v-ati gindit ? sa puneti si numele lui Hristos laolalta ca sa dea bine ! Domnule , credeti ca ne jucam de-a copii prosti ? Dvs. puteti crede si incerca orice dar pt. mine cel putin , aveti arama deja pusa pe fata . Sincer si smerit ar fi fost sa procedati altfel dar revin la sertarele sufletului ...le aveti ocupate cu ... rusinarii !
Primim urarile dvs. din gura cu conditia... sa va fi primenit anterior !