Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.10.2010, 08:41:28
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Chiar raspundeam unei surori ca despre asemenea lucruri este rusine sa si vorbesti dara-mi-te sa le si accepti si sa le practici sau sa stai la masa alaturi de un asemenea om pt. a discuta sau minca ! Ce nu este de inteles in acest demers sau ce este asa de dezarmant pt. dvs. ? Aparati-va pacatele !
La cata ura manifestati impotriva sexualitatii,nu ma mira,printre altele, de ce razbate atata agresivitate din spusele dvs.Uram in ceilalti ceea ce uram in noi,poate asta ar trebui sa va spuna ceva...
Iisus a stat la masa cu tot felul de pacatosi si nu s-a mai simtit murdarit de acestia,deci,cu toate cartile pe care mi le dati exemplu,eu nu stiu ce credinta urmati,insa fie la dvs acolo,eu nu vreau sa stiu de o religie,asa cum o inteleg unii,ce dizolva personalitatea umana,incat cel in cauza nu mai poate avea o parere proprie,nu se mai poate manifesta liber asa cum l-a lasat Domnul Dumnezeu,in schimb sa fie indarjit nevoie mare impotriva aproapelui.
Pentru mine modelul de urmat este doar Iisus Hristos,iar el a fost bland,smerit si iubitor de oameni,ceea ce nu gasesc nici pe departe in astfel de atitudini extremiste.
Ma iertati ca am indraznit sa ma adresez dvs,considerand, dupa patosul pe care il depuneati in postarile dvs ca pot gasi un partener de discutie rational care sa imi lamureasca niste intrebari.Sa fiti sigur ca nu se va mai intampla,o zi frumoasa!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! mihailt Nunta 23 02.11.2010 21:03:03
permis biometric cosmin95 Generalitati 8 30.08.2009 16:11:12