Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Revenind la prietenie,prietene,iubire neconditionata...in general nu astept nimic de la nimeni,am crescut cu o filozofie proprie,sa ma descurc de una singura,sa nu ma bazez pe nimeni si sa nu cer ajutor,si nu m-am abatut de la aceasta filozofie,sunt o luptatoare si o supravietuitoare,dar nu sunt niciodata singura pentru ca Il consider pe El intotdeauna cu mine!
|
Citat:
m-am saturat sa fiu mama ranitilor cu orisicine dar cand am o suparare sa nu pot sa vb cu nimeni,caci toti par plictisiti de lucruri negative si necazuri si te lasa in singuratate pana cand viata ia o turnura placuta pt tine,apoi sunt din nou cu tine...
|
Yasmina,reciteste putin cele doua pasaje scrise de tine,parca nu prea se confirma unul pe celalalt,asa este?
Citat:
Am avut niste prieteni aici,dar au plecat de atunci sunt singura printre straini,insa nu ma prea afecteaza,adica nu sufar.
|
Nu este nimic rau in a ne recunoaste vulnerabilitatile,faptul ca ne simtim singuri,ca avem nevoie si de cei din jurul nostru,ca doar suntem oameni,niste fiinte sociale,nu putem trai doar cuci,insa ce am incercat sa iti subliniez in postarea anterioara este faptul ca nu putem sa ne bazam echilibrul interior pe cei din jur,pentru ca atunci vom fi inevitabil dezamagiti.
Citat:
Stii ce este paradoxal?Cei care au facut ceva pentru mine vreodata(chiar daca nu astepti e placut sa vezi cum cineva simte pentru tine),nu mi-au fost prieteni ani de zile,ci au fost persoanele potrivite,aparute la timpul potrivit-iar eu nu am facut prea mare lucru pentru ei;in schimb oamenii cu care am avut indelungi relatii,si am impartit destule,nu m-au acceptat cu defectele mele!Da,de aici imi trag multe drame caci sunt o persoana foarte toleranta,si par prostanaca,nu stiu...
|
Da,pentru ca,exact cum iti spuneam mai devreme,lucrurile acestea vin natural si atunci cand se intampla este extraordinar de frumos! :)
Eu nu cred ca esti o persoana toleranta sau prostanaca,ci doar un om care are anumite vulnerabilitati pe care si le neaga,pentru ca asta a fost un mod al sau de a se apara,de a supravietui,insa a te iubi si a te accepta pe tine,inseamna sa o faci si cu calitatile pe care le detii,dar si cu lucrurile care sunt de slefuit si care ne dau batai de cap,pentru ca,daca le ignoram,ele vor iesi la suprafata exact cand ne este lumea mai draga si ne vor pune bete in roate.
Deasemenea,este posibil ca cineva sa te fi conditionat undeva in trecutul tau,aratandu-ti ca poti fi iubita si acceptata nu pentru ceea ce esti tu ca fiinta,ci doar pentru ceea ce oferi.Si,tot probabil,dupa acest tipar se invart si relatiile cu familia,prietenii,iubitul.