Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.10.2010, 08:29:45
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Scuze,din greseala s-a postat de doua ori.
Da,inteleg ca nici eu nu sunt perfecta,si discutand subiectul asta cu un preot mi-a spus "sa nu-mi fac atatea procese de constiinta caci in lumea aceasta nimeni nu poate fi perfect,numai Domnul Isus care a venit aici si a trait in trup de om a fost perfect"!Bine acest raspuns nu inseamna ca am dezlegare la orice ticalosii...a fost doar o alinare a sufletului venita din partea unui slujitor al Domnului...
Revenind la prietenie,prietene,iubire neconditionata...in general nu astept nimic de la nimeni,am crescut cu o filozofie proprie,sa ma descurc de una singura,sa nu ma bazez pe nimeni si sa nu cer ajutor,si nu m-am abatut de la aceasta filozofie,sunt o luptatoare si o supravietuitoare,dar nu sunt niciodata singura pentru ca Il consider pe El intotdeauna cu mine!
Am avut niste prieteni aici,dar au plecat de atunci sunt singura printre straini,insa nu ma prea afecteaza,adica nu sufar;imi place prietenia de dragul prieteniei, stiu ca nu trebuie sa conditionez,nu numai ca nu astept nimic in schimb,dar nu accept jignirile si atitudinea zeflemista a unora de la care nu am cerut nimic niciodata!Arata-mi o persoana care are nevoie de asta,sau poate duce in carca...
Stii ce este paradoxal?Cei care au facut ceva pentru mine vreodata(chiar daca nu astepti e placut sa vezi cum cineva simte pentru tine),nu mi-au fost prieteni ani de zile,ci au fost persoanele potrivite,aparute la timpul potrivit-iar eu nu am facut prea mare lucru pentru ei;in schimb oamenii cu care am avut indelungi relatii,si am impartit destule,nu m-au acceptat cu defectele mele!Da,de aici imi trag multe drame caci sunt o persoana foarte toleranta,si par prostanaca,nu stiu...

Da,sunt de acord cu tine,Heaven,lectiile trebuiesc invatate si nu au venit intamplator...asta a fost si motivul pentru care am deschis topicul,si am incercat sa detaliez cat mai precis evenimentele,pentru a primi pareri diverse si a ma ajuta sa vad problema in ansamblu!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Tags
false prietenii, jigniri, mojicii, tradari

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O lume fara Dumnezeu si fara suflet alicette Intrebari utilizatori 1 01.04.2011 23:38:40
romania,tara fara fara reactie iulyaan Generalitati 78 24.01.2011 10:02:13
Despre cei care ingrijesc animalele fara stapan Carmen Costea Intrebari utilizatori 26 31.10.2010 08:47:32
Cum va intelegeti cu prietenii necredinciosi? Vladimir-Adrian Generalitati 43 25.09.2010 19:00:46
Cainii,prietenii lui Lazar!... 14carol06 Generalitati 0 05.02.2009 16:35:05