View Single Post
Vechi 26.10.2010, 13:14:28
VEGIRO VEGIRO is offline
Banned

Data înregistrării: 01.07.2009
Locație: Baia Mare
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Daca Dumnezeu vrea sa supravietuiesc, imi va trimite pasarile cerului cu cele necesare. Dar nu ma intereseaza supravietuirea cu orice pret. Ca sa ma tem de moarte ar insemna sa neg tot ce stiu despre jertfa Mantuitorului.
Tind sa fiu de acord cu asistenta divina sau ajutorul divin dar acest ajutor nu vine in modul cum l-ai descris tu ,as fi mai mult de acord cu ionut in privinta supravietuirii in situatii limita gen razboi mondial ,cataclisme globale pentru asta avem nevoie de anumite pregatiri antrenamente corespunzatoare nu poti doar sa te rogi si atat, pentru ca nu meritam un astfel de ajutor cel putin din cate stiu doar sfintii mai primeau un astfel de ajutor alimentar de la pasari si alte animale salbatice ,Dumnezeu te ajuta cat timp te ajuti si tu nu vrea sa stai si sa astepti moartea aia ar fi o sinucidere nu cred ca vrei sa te sinucizi fiind crestin deci mai bine te chinui supravietuind decat sa iti cada din cer pentru ca toti avem si o cruce de dus si mie mi s-ar parea boring sa vina din cer unde ar mai fi aventura?:)
Reply With Quote