View Single Post
Vechi 28.10.2010, 10:24:42
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Mi-am adus aminte, vorbeam acum vreo 3-4 ani cu o persoana pe net (din alta tara)-tot de religie crestin ortodoxa- si mi-a povestit o intamplare in care a intervenit Dumnezeu direct. Era noaptea pe o autoastrada, si s-a umflat fluviul din apropiere si s-a reversat, si i-a luat masina...nu stia sa inoate, si oricum nu avea nici o sansa de scapare in mod normal (curentii erau puternici), si simtind ca se ineaca, a zis in gand "Doamne, te rog ajuta-ma." Apoi mi-a zis ca s-a deschis portiera masinii si a simtit efectiv cum il ia cineva de brate si-l trage-n sus din apa. La suprafata a dat de un copac si a ramas acolo pana dimineata cand au venit cei cu barcile de salvare.

Ce vreau sa spun---daca vrea Dumnezeu sa traiesti, vei trai. Si daca nu, inseamna ca spre binele tau iti ia viata. Totul este sa ne punem soarta in mainile lui, El stie mai bine ca-i bine pt noi... stiu, usor de zis, greu de facut...
Si eu sunt una din persoanele care cred in miracolele infaptuite de Dumnezeu,insa mai trebuie sa punem si noi din cand in cand,nu putem astepta sa ne pice totul de Sus!