View Single Post
Vechi 29.10.2010, 00:10:02
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de claudiu-marius Vezi mesajul
Dragul meu UDMR-ul nu il va putea scoate nimeni din schema politica a Romaniei pt ca e sustinut puternic de senatul SUA unde multi senatori cu nume american dar la origini maghiari au o forta impresionanta ca sa nu mai vorbesc de miliardarul George Soros si de printul "aiurea "Charles al angliei care pe linie genealogica e inrudit cu una din marile familii maghiare din ardeal.Ca om politic e drept nu a facut mare lucru decat discutii mai mult sau mai putin aprinse la tv dar uita-te fratia ta la Octavian Goga mare poet al romanilor iii plangea in poezii pe tarani si pe iobagi de mama focului si el nu facea mare lucru pt ei .Totusi a ramas in constiinta poporului cu poeziile sale .Pe alti i-a sensibilizat de aceea si Adrian Paunescu a sensibilizat lumea cu poezia lui cu cenaclu Flacara cu poeziile cantate de Tudor Gheorghe .Ca poet are ceva de spus daca te uiti cu atentie la ce vrea sa zica in poezia sa .Si sunt multi care se sensibilizeaza si zic da uite o idee o cale pe care o pun in aplicare atata doar ,nu trebuie sa te superisi cred ca nu ai facut-o
Nu mă interesează pe cine au în spate separatiștii și iredentiștii UDMR. În cazul UDMR singurul lucru care trebuia și trebuie făcut este simpla aplicare a legii !! Nu este nevoie de mai mult. Însă cu tot timpul avut la dispoziție, nu și-a găsit culmea timp pentru așa ceva. Dacă era cu adevărat pentru această țară, ar fi făcut-o, însă o asemenea bătălie i-ar fi periclitat locul în Parlamentul României, banii câștigați, căldurica și haleala pentru stomacul de elefant, ori asta presuspun că ar fi însemnat foarte mult. Într-adevăr, cred personal că poporul român nu mai este un popor, decât în mică măsură, pentru care să îți pui pielea la bătaie, însă dacă nu ți-ai pus-o aducând fel și fel de pretexte atunci nici nu mai ai nici un drept moral să te pretinzi erou, când de fapt ești un laș ca alți lași ai politicii României Bananiere.