View Single Post
Vechi 01.11.2010, 22:40:49
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Medicina contemporană și vindecările ei 58

După cum Ortodoxia a dăruit lumii vindecarea prin Sfintele Taine, știința medicală dată de Dumnezeu lui Adam și prin Adam tuturor a adus vindecarea prin mijloacele naturale (puse de Dumnezeu în creație din preștiința Sa că ne vom îmbolnăvi și din pronia Sa pentru a ne ajuta a ne vindeca dând slavă lui Dumnezeu pentru toate) așa diavolul a pervertit energiile administrate de el și convingând lumea lui de panteism și apoi căzută în panteism, prin panteism a adus bioenergia sau medicina demonică ritual al panteismului care aduce slavă credințelor demonice, zeilor, materiei, slujitorilor satanei și în finalitate lui Satana însuși.
Satana fiind maimuța lui Dumnezeu nu a putut găsi ceva original ci a deformat adevărul transformându-l în minciună. Știind că noi suntem însetați de îndumnezeire ne-a momit la prima cădere la o îndumnezeire fără de Dumnezeu și apoi cu ideea că orice am face bine sau rău tot suntem dumnezei adică totul este dumnezeu adică panteismul. Iar vindecarea nu ne-o mai dă Dumnezeu dacă ne întoarcem la el prin pocăință ci ne-o putem da noi chiar și zăcând în păcate (adică despărțiți de Dumnezeu) prin puterea noastră vindecătoare de dumnezei adică bioenergie.
Panteismul aceasta zice că noi suntem dumnezei după fire iar nu după har cum spun Sfinții Părinți, așadar ca o consecință noi suntem și izvorul energiei necreate sau energia creată din noi este egală cu cea necreată din Dumnezeu deci ne putem atotține și atotvindeca prin noi înșine, ne putem îndumnezei prin metodele panteiste ca dintr-un al doilea pom al cunoașterii binelui și răului. De aici meditațiile în loc de rugăciuni, medicina bioenergetică în loc de Sfintele Taine antihriștii în loc de Hristos.
Ioan 5, „25. Adevarat, adevarat zic voua, ca vine ceasul si acum este, cand mortii vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu si cei ce vor auzi vor invia. 26. Caci precum Tatal are viata in Sine, asa I-a dat si Fiului sa aiba viata in Sine; 27. Si I-a dat putere sa faca judecata, pentru ca este Fiul Omului. 28. Nu va mirati de aceasta; caci vine ceasul cand toti cei din morminte vor auzi glasul Lui, 29. Si vor iesi, cei ce au facut cele bune spre invierea vietii si cei ce au facut cele rele spre invierea osandirii. 30. Eu nu pot sa fac de la Mine nimic; precum aud, judec; dar judecata Mea este dreapta, pentru ca nu caut la voia Mea, ci voia Celui care M-a trimis. 31. Daca marturisesc Eu despre mine insumi, marturia Mea nu este adevarata. 32. Altul marturiseste despre Mine; si stiu ca adevarata este marturia pe care o marturiseste despre Mine. 33. Voi ati trimis la Ioan, si el a marturisit adevarul. 34. Dar Eu nu de la om iau marturia, ci spun aceasta ca sa va mantuiti. 35. Acela (Ioan) era faclia care arde si lumineaza, si voi ati voit sa va veseliti o clipa in lumina lui. 36. Iar Eu am marturie mai mare decat a lui Ioan; caci lucrurile pe care Mi le-a dat Tatal ca sa le savarsesc, lucrurile acestea pe care le fac Eu, marturisesc despre Mine ca Tatal M-a trimis. 37. Si Tatal care M-a trimis, Acela a marturisit despre Mine. Nici glasul Lui nu l-ati vazut vreodata, nici fata Lui nu ati vazut-o; 38. Si cuvantul Lui nu salasluieste in voi, pentru ca voi nu credeti in Cel pe care l-a trimis Acela. 39. Cercetati Scripturile, ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Si acelea sunt care marturisesc despre Mine. 40. Si nu voiti sa veniti la Mine, ca sa aveti viata! 41. Slava de la oameni nu primesc; 42. Dar v-am cunoscut ca n-aveti in voi dragostea lui Dumnezeu. 43. Eu am venit in numele Tatalui Meu si voi nu Ma primiti; daca va veni altul in numele sau, pe acela il veti primi. 44. Cum puteti voi sa credeti, cand primiti slava unii de la altii si slava care vine de la unicul Dumnezeu nu o cautati?”

Așadar acesta este panteismul pus față în față cu Ortodoxia, sursa medicinii demonice pusă față în față cu sursa medicinii vieții veșnice.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Panteism
Panteismul este o concepție filozofică monistă care identifică divinitatea cu întreaga materie.
Panteism. Doctrina că totul este Dumnezeu, spre deosebire de doctrina că Dumnezeu este totul.
Pandeismul este o concepție filozofică monistă care identifică divinitatea cu întreaga materie (Panteism) și care recunoștea existența lui Dumnezeu numai ca o cauză primară, impersonală a lumii, negând ideea întruchipării lui Dumnezeu într-o persoană și teza intervenției acestuia în viața naturii și a societății (Deism).
http://www.crestinortodox.ro/secte-c...ase-72869.html
Panteismul (pan = totul, theos = Dumnezeu) considera ca totul este Dumnezeu si Dumnezeu este totul. Adica in toata creatia este prezent Dumnezeu intru totul si tot ce este creatie este Dumnezeu. Originile panteismului se afla in Orientul antic, acolo unde si-a facut aparitia hinduismul. Confuzia dintre natura si divinitate a dat nastere unor speculati filosofice din care rezulta si panteismul..
Este evident că cine are credințe panteiste atât prin modul de a gândi cît și prin insuflarea demonilor la care le slujește conștient sau inconștient va concepe o medicină panteistă adică demonică și de aceea nu este indiferentă credința celui care izvodește un soi de așa zisă medicină. Căci după cum spunea Sf. Vasile cel Mare „ceea ce faci te face”, deci dacă practici demonismul ești demonic. Și putem spune că roadele unui demonic nu sunt demonice? Cu cât sunt mai aproape de adevăr cu atât sunt mai periculoase că nu-ți poți da seama de minciună.
De aceea vom și studia concepțiile înnoitorilor de medicină pentru a vedea pomul care a adus roadele.
Vom căuta la fiecare ramură a medicinii demonice să arătăm cu legile naturale și cele doctrinale proprii ramurii respective originea (sursa) panteistă a ei. Vom da și exemple vii (pentru a ne feri) de căderi prin ramurile medicinii demonice și a vedea în concret nu numai în concepția abstract teoretică roadele demonismului.

Va urma cu

(II) ROADELE MEDICINII DEMONICE.

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Reply With Quote