Eu sunt de parere ca domnul Corut are dreptate in privire la modul cum o mare parte din preoti isi strang averi pe pamant si unora chiar nu le pasa de ce zic cele 10 porunci actiunile lor fiind contradictorii si vreau sa va anunt ca eu nu il inghit pe cel de la conducerea bisericii ortodoxe daca nu stiati, sfintia sa mancamiar ceva se plibma cu limuzine luxoase si cand trece pe langa oameni ca nu au ce manca ma mir ca nu ii este rusine el capatenia bisericii da un exemplu de cacat eu sincer m-as simtii ca un rahat eu in limuzina si altii nu au ce manca ar trebui sa fie huliti si facuti in fel si chip cand fac treburi de genu cum a facut si Hristos cu fariseii de ce nu se mai intalnesc oameni de genu pentru ca pe toti ii doare undeva de aia si daca sunt care il ling in cur pe preasfintia sa sa stie ca mai are cale lunga pana o sa ajunga el sfant umbland cu limuzine scumpe eu nu inteleg de ce nu poate fi dat jos si ales un om care chiar ar merita conducerea care sa scoata homosexualii cei care fac descantece si vraji de dezlegare asa zisi parinti la care ne spovedim ce fain nu? si cei care iau spaga si alte lucruri mizere si din cate am citit biserica romana ortodoxa cam tace cu treaba cu cipurile biometrice
http://rapcea.ro/2010/10/de-ce-tace-...todoxa-romana/ nu sunt de acord nici cu construirea de biserici colosale si catedrale din banii nostrii sau din bani cu care ar putea repara spitale case de copii case de batrani ca de alea se pare nu avem nevoie ,avem nevoie doar de biserici prin cladiri o sa ne mantuim . peace to all