265. CEL...CEA... MAI MARE - sau cum bagatelizează sectanții de la “Noul Ierusalim – Pucioasa” până și superlativul absolut (VII)
*
Cea mai mare bucurie este “angajarea în lucrarea Domnului de la Pucioasa ”:
“Lucrează cu Mine, și altă bucurie mai mare să nu ai, că vei fi Mie martor în fața noroadelor atunci când voi ieși deasupra cu lucrul Meu lucrat tainic, prin care Eu lucrez mântuirea care va să vină în curând.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 23-2-1991)
Cea mai mare bucurie este “găsirea și urmarea Domnului Pucioasei”:
“...că nu e bucurie mai mare în cer ca atunci când un om fără Dumnezeu vine spre Mine să Mă găsească și să Mă urmeze.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 19.12. 1996)
Cea mai mare bucurie este ” mărturisirea celor din cer de cei de pe pământ”:
“Dar cea mai mare bucurie pentru cei din cer este atunci când cei care-i mărturisesc pe ei pe pământ, trăiesc cu umilință legile cerului între cer și pământ, purtând grijă de venirea Mea în toată vremea.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 21.11. 1999)
Cea mai mare bucurie este “credința în venirea Domnului Pucioasei pe pământ”:
“...și nu mai e pentru cer mai mare bucurie ca această bucurie care vine de la credința în venirea Ta a celor mai mici între fiii cerului de pe pământ.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 7-4-2000)
Cea mai mare bucurie este “dragostea dintre Mire și mireasă”:
“...că acela așa Mă așteaptă, căci bucuria nunții e mare bucurie, iar dragostea dintre Mire și mireasă e cea mai mare bucurie de suflet.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 25.2.2001)
Cea mai mare bucurie este “cunoașterea Domnului înviat”:
“N-a mai fost bucurie mai mare pe pământ ca bucuria aceea când noi Te-am cunoscut înviat, Doamne...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 29.4.2001)
Cea mai mare bucurie este “vederea feței Domnului de către îngeri”:
“Cea mai mare bucurie o are îngerul omului atunci când el vede fața Mea.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 21.11. 2001)
Cea mai mare bucurie este “plânsul Maicii Domnului pentru Fiul ei”:
“De mila Ta plâng și în cer și pe pământ, că mă doare suspinul Tău de la om și nu am bucurie mai mare ca aceea că plâng pentru Tine, copil îndurerat și Dumnezeule nemângâiat. Maica durerii sunt,...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 6-5-2005)
Cea mai mare bucurie este “Cartea cuvântului de la Pucioasa în fața îngerilor”:
“Cartea cuvântului Meu din mijlocul tău este cea mai mare bucurie a celor din cerul cel nevăzut, poporul Meu, ...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 28-8-2005)
Cea mai mare bucurie este “plânsul cel plin de pocăință al omului”:
“Nu este pentru suflet bucurie mai mare ca și plânsul cel plin de pocăință, cel plin de vindecare pentru răul din om.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 19-12-2008)
Cea mai mare bucurie este “învățătura, când o ai și poți s-o dai”:
“Și tu, scumpă mama Mea, alătură-te și te bucură învățând pe poporul Meu, că nu este bucurie mai mare ca învățătura când poți s-o dai, când poți lucra cu ea, mama Mea.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 14-10-2006)
Cea mai mare bucurie este “ bucuria cea care vine după durere”:
“Nu este bucurie mai mare ca și cea de după durere, și aceea este înviere, dar vai celui ce nu știe să înțeleagă așa și să prețuiască chemările Mele și să-Mi răspundă cu recunoștință când Eu îl ridic ca să fie el apoi și să rămână pentru înviere!” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 4-4-2010)
Cea mai mare bucurie este “să existe un popor de întâmpinare a Domnului la a doua Sa venire pe pământ”:
“ Cei asemenea Ție Te văd, Doamne. Cei ce Te văd sunt asemenea Ție, Doamne, dar bucuria cea mai mare este să avem popor tare în întâmpinarea Ta, o, Doamne. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 14-6-1998)
În schimb, cea mai mare tristețe a “Dumnezeului“ de la Pucioasa este fericirea omului:
“Nu mai este omul învățat să fie cu Mine, iar fericirea lui este cea mai mare tristețe care îl înșeală pe om și îl face să uite de bucuria Mea cu el. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 11.2.2001)
Last edited by mariamargareta; 06.11.2010 at 15:47:48.
|