View Single Post
Vechi 07.11.2010, 22:15:30
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Ceea ce știu este că Domn al primei zile a săptămânii iudaice, zi în care a înviat Iisus Hristos, este chiar Iisus Hristos.
Repeți în neștire melodia asta fără să-ți dai seama că sună fals. Nu există "săptămână iudaică", săptămâna e aceeași pentru întreaga omenire. Dumnezeu nu a creat lumea pe timpul lui Avraam ori Moise, ci cu multe sute de ani înainte să se nască primul iudeu, și atunci ca și astăzi săptămâna are tot șapte zile dintre care doar a 7-a e sfințită și binecuvântată de Dumnezeu.

Citat:
Faptul că ea se numește duminică de fapt nici nu mă interesează; poa' să-i spună cum i-ar spune
Logic. Dacă nu te interesează că Biblia numește sâmbăta ca Zi a Domnului, de ce te-ar interesa că un om a numit ziua întâia ziua Domnului (Domini-ca)? Pentru dumneata este egal...

Citat:
Dacă eu m-am născut pe 1 ianuarie, o să îmi serbez ziua de naștere tot pe 1 ale altui an, nu pe 31 dec
Fugi dom'le de-aici, dumneata te-ai născut pe 31 decembrie, însă Părinții atât ți-au repetat că ești născut pe 1 ianuarie că tu crezi sincer asta (și într-un fel te înțeleg, îți iubești Părinții și nu-ți imaginezi că te-ar putea minți ori că nici ei nu mai știu data nașterii). Ar fi suficient să te uiți în Cartea ta de identitate, ai acolo data reală...
Reply With Quote