View Single Post
Vechi 08.11.2010, 17:39:56
AngelicaKroner AngelicaKroner is offline
Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit Lui Vsovivi

Vsovivi, tu spui așa:

...și cu durere spre a se compătimii ... Deci nu mai citesc ce scri căci am constat că nu are rost... fiindcă îmi pare că ești programată ca să persiști în minciună până la sfârșit, căci altfel nu-mi explic cum Adevărul nu mai găsește în tine minime ecouri? Păi pentru că nu mai vrei. Ci iată că distracția vremelnică îți pare mai frumoasă...... dar nu ai auzit niciodată zicala: ''râde zgârciorb de boală spartă''..? sau ''la pomul lăudat să nu mergi cu sacul''..? cu sacul găurit... găurit nu de gloanțele sărăciei ci de peticele bogăție și științei deșarte.

Păi cine zice că femeia asta îți scrie ție scrisori de amor? Și că tu îi întorci spatele și o faci "zgârciob" și zici că râde de tine? Și că "Adevărul nu mai găsește în tine (în ea, adică) minime ecouri"? Se pare că nu ție îți scrie, ci la toți care citesc pe Forum. Dar tu te crezi Buricul Forumului.

Mai întâi învață să scrii, ca să te dai învățător peste alții. Se scrie "să scrii", cu doi "I", nu cu unul așa cum scrii tu. Și nu se scrie "a se compătimii" așa cum scrii tu, ci "a se compătimi". Viceversa, adică, pastile gramaticale. Pilule amare.

Păi să te întreb eu pe concret, nu pe vorbe goale cum ai tu obiceiul: unde este Adevărul în propovăduirea Pucioșilor despre vrăjmaș? Că ei zic odată că cel mai mare vrăjmaș este păcatul. Apoi o dau la întors și spun că cel mai mare vrăjmaș nu este păcatul. Asta zici tu că e învățătură de la Dumnezeu? De când Se contrazice pe Sine Dumnezeu? Așa ceva eu n-am mai auzit! Doar dacă nu e Dumnezeu, ci este o făcătură de om din dreptul lui Dumnezeu - asta ar fi singura explicație posibilă.

Ia să te văd acum, cum te descurci. Ia citește aici:

“O, cel mai mare vrăjmaș al omului, care este? Care vrăjmaș îl desparte pe om de Dumnezeu și de moștenirea sa? Numai un singur vrăjmaș are omul, și acesta este păcatul. ” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 13-12-1997)
“Cel mai mare dușman din om împotriva Noastră nu este păcatul lui, o, Fiule îndurerat ca și Mine, Tatăl, ci este necredința din el, căci ea îl dezbracă pe om de Dumnezeu. 19-8-2008)

Sper ca măcar acum să răspunzi la subiect, nu să bați câmpii ca de obicei.

Last edited by AngelicaKroner; 08.11.2010 at 18:40:35.