Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Vsovivi, tu spui așa:
...și cu durere spre a se compătimii ... Deci nu mai citesc ce scri căci am constat că nu are rost... fiindcă îmi pare că ești programată ca să persiști în minciună până la sfârșit, căci altfel nu-mi explic cum Adevărul nu mai găsește în tine minime ecouri? Păi pentru că nu mai vrei. Ci iată că distracția vremelnică îți pare mai frumoasă...... dar nu ai auzit niciodată zicala: ''râde zgârciorb de boală spartă''..? sau ''la pomul lăudat să nu mergi cu sacul''..? cu sacul găurit... găurit nu de gloanțele sărăciei ci de peticele bogăție și științei deșarte.
Păi cine zice că femeia asta îți scrie ție scrisori de amor? Și că tu îi întorci spatele și o faci "zgârciob" și zici că râde de tine? Și că "Adevărul nu mai găsește în tine (în ea, adică) minime ecouri"? Se pare că nu ție îți scrie, ci la toți care citesc pe Forum. Dar tu te crezi Buricul Forumului.
Mai întâi învață să scrii, ca să te dai învățător peste alții. Se scrie "să scrii", cu doi "I", nu cu unul așa cum scrii tu. Și nu se scrie "a se compătimii" așa cum scrii tu, ci "a se compătimi". Viceversa, adică, pastile gramaticale. Pilule amare.
Păi să te întreb eu pe concret, nu pe vorbe goale cum ai tu obiceiul: unde este Adevărul în propovăduirea Pucioșilor despre vrăjmaș? Că ei zic odată că cel mai mare vrăjmaș este păcatul. Apoi o dau la întors și spun că cel mai mare vrăjmaș nu este păcatul. Asta zici tu că e învățătură de la Dumnezeu? De când Se contrazice pe Sine Dumnezeu? Așa ceva eu n-am mai auzit! Doar dacă nu e Dumnezeu, ci este o făcătură de om din dreptul lui Dumnezeu - asta ar fi singura explicație posibilă.
Ia să te văd acum, cum te descurci. Ia citește aici:
“O, cel mai mare vrăjmaș al omului, care este? Care vrăjmaș îl desparte pe om de Dumnezeu și de moștenirea sa? Numai un singur vrăjmaș are omul, și acesta este păcatul. ” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 13-12-1997)
“Cel mai mare dușman din om împotriva Noastră nu este păcatul lui, o, Fiule îndurerat ca și Mine, Tatăl, ci este necredința din el, căci ea îl dezbracă pe om de Dumnezeu. 19-8-2008)
Sper ca măcar acum să răspunzi la subiect, nu să bați câmpii ca de obicei.
|
Dacă ești asociată cu grămăticul și echipa care se căzneau în VT să oprească pe Ezdra proorocul spre a nu mai reclădi ei, poporul lui Dumnezeu, templul cel vechi, să nu crezi că vei reuși să dărâmi templul cel nou zidit de mâna lui Dumnezeu... cu câte un i de la coada cuvintelor sau cu întrebări și clăteli îndreptătoare... de la starea ta.
Păi uite, eu nu am pretenția că am scris corect deși e foarte corect, căci compăti
mii mă duce cu gândul la cauza pismei și urii dintre regele Saul și David, căci gloatele spuneau că ''Saul a mântuit mii iar David miriade''... și așa a spus Domnul: ''Saule, Saule, pentru ce mă prigoneștii?''
Iar
să scrii, ce scrii, ce scri, pentru mine nu are valoare lingvistică, dar acolo e cu un singur
i căci tot ce scrie ea este o greșală amară.
Referitor la citate, oare nu mintea ta spune mereu cu superstiț al literei că numai așa, musai numai așa se vede că este contrazicere, păi nu ai dumneata în ochișor un pai al curiozității contr
ioversate? De ce binele Domnului făcut celor veniți mai la urmă este în tine o nemulțumire și o pretenție că cică tu n-ai fi fost plătită așa cum v-ați tocmit? Nu ochihulul tău e rău? Nu el se uită la buricul meu? Eu să ști că pricep foarte lesne și clar că ambele citate sunt perfect valabile, și cel mai mare păcat este păcatul, și cel mai mare păcat este necredința și cel mai mare păcat este mândria... căci fără unealta credinței din mâîndrie ajungi să cazi în orice păcat iar prețul păcatului este moartea: despărțirea de Har, de Dumnezeu, de Adevăr, de veșnicie... crezând că nu ai fost sfințit ci iată că sfințenia a fost rodul creației tale... ca o frumoasă creatoare de creiatină... distractivă... o hoață.
E simplu, și mă mir cum nu vedeți deslușit Cine este în spatele și autor al Cuvântului... mă mir și sper să nu fi fost și tu programată spre a nu crede până la sfârșit... căci dacă e așa, atunci nu mai e nimic de făcut... fiindcă ai să devi din ce în ce mai sănătoasă... până ai să constați că sănătatea nu e a ta ci a buruienilor care te-au hrănit de la mijloc pentru ca să lovești din părți...
Deci Domnul este Cel ce grăiește acolo, dar voi țineți-i-v-o pe a voastră că e un om ce vorbește din dreptul lui Dumnezeu, dar chiar dacă ar fi, să zicem prin reducere la absurd, că
e un simplu om, vă rog mai arătați-mi un altul asemenea Lui, afară de Moise și de prooroci... Deci care om fiind cel mai frumos și strălucitor în smerenia umilinței și iubirii sale fără margini merită a fi tratat astfel dacă e atât de exact și perfect și se Adeverește mereu în ceea ce grăiește, ce om merită o atât de mare împroșcare cu mocirlă..? tocmai de către ai Lui... și nu e asta o mare contr
ioversă pentru voi, fiice contrio
versate? Sau poate vouă vă place să persistați în întietatea cea care vine din prea multa prostie.