Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009
Mare vorba ai postat antonia !
Cei ce cred o cunosc mai de mult si o stiu ca prezenta in viata de toate zilele si atit de necesara precum bataile inimii !
Pt. ceilalti nu cred sa aibe decit un folos estetic, suna bine, este frmoasa, dar doar atit deoarece realitatea ne da peste cap neingaduindu-ne conditia prezentei sfintilor obligatorie pt. orice lucru adevarat !
Dar poate ca cele scrise mai in urma vor ajunge sa fie alese mai intii de catre multi !
|
In tinerete mi-am impus sa particip cu placere la activitatile cultural-artistice care erau obligatorii, desi imi iroseau timpul liber. Am participat si eu in la fimari pentru Cantarea Romaniei. N-aveam treaba cu Ceausescu, noi cantam cantece populare si dansam. Si totul avea farmec pentru ca eram tineri, iar cand ne mai vedeam si pe la televizor, nu stiu cum sa spun, dar parca ne simteam importanti.
De atunci m-am luptat mult cu mandria. Iar Dumnezeu mi-a aratat ca sunt la genunchiul broastei asa cum numai El Se pricepe.
Nu am participat la discutii pe acest topic cat timp poetul a trait, dar plecarea lui m-a induiosat. Totusi nu-mi fac un idol din el, dar nici nu iau piatra sa-l lovesc. Citind despre el, il compatimesc pentru ca, in ciuda averii sale si numarului mare de amante, nu stiu daca a simtit vreodata fericirea pe care o simte un pustnic in coliba lui.