Citat:
În prealabil postat de antoniap
Fiecare dintre noi il pretuieste sau nu pe poetul sau pe omul Adrian Paunescu in functie de reperele pe care si le-a creat pe diverse planuri si, poate, si in functie de aspiratii. Suntem diferiti, asa ca e firesc sa-l percepem diferit. In plus, odata cu trecerea timpului ne intereseaza in ce masura ne regasim noi in poeziile sale: ca oameni si in calitate de crestini. De aceea, parerea unui sfant este de mare folos pentru a ne face o opinie pe placul lui Dumnezeu in astfel de cazuri.
Fara sfintenie nu exista cultura si educatie; fara sfinti nu exista pedagogi si invatatori
|
Mare vorba ai postat antonia !
Cei ce cred o cunosc mai de mult si o stiu ca prezenta in viata de toate zilele si atit de necesara precum bataile inimii !
Pt. ceilalti nu cred sa aibe decit un folos estetic, suna bine, este frmoasa, dar doar atit deoarece realitatea ne da peste cap neingaduindu-ne conditia prezentei sfintilor obligatorie pt. orice lucru adevarat !
Dar poate ca cele scrise mai in urma vor ajunge sa fie alese mai intii de catre multi !