View Single Post
Vechi 14.11.2010, 21:13:26
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Daniel, de ce nu intelegi ca este o ocazie unica sa fac ceva pentru el, dar... si pentru mine?! Nu pot sa fac lucrul asta chiar pentru oricine, fiindca poate ar fi ceva fortat. Pentru Paunescu, asa simt eu: sa fac ceva. Daca Dumnezeu primeste sau nu jertfa mea, numai El poate sti! Dar din punctul meu de vedere, nu cred ca poate fi ceva gresit. Unde n-ar exista si pentru mine un anonim pe lumea asta care sa face ce fac eu pentru el, cand n-oi mai fi? Dumnezeu le aseaza dupa cum le pregatim noi in viata asta trecatoare!!
Doamne-ajuta si post binecuvantat!
Dumnezeu sigur va primi jertfa ta,Adrian Paunescu are nevoie acum de ajutor,insa pentru activitatea sa si valorile care le-a promovat nu poate fi un exemplu pentru noi de urmat.

Exemple mult mai bune,care parca nu au avut asa mare publicitate pe forum ,sunt cei care intr-adevar merita respectul nostru: Valeriu Gafencu,Calciu Dumitreasa,Steinhart,Voiculescu,cei care au suferit in inchisorile comuniste...

Stii ca in timp ce martirii neamului erau in inchisori,sufereau sau mureau pentru credinta lor crestina,Adrian Paunescu era un favorizat al regimului? Pentru mine sunt valori tota opuse,care nu se pot impaca.

Post usor si tie....in acest post,eu personal nu voi mai posta nici un comentariu pe forum...