![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne-ajuta si post binecuvantat! Last edited by OmuBun; 14.11.2010 at 21:09:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exemple mult mai bune,care parca nu au avut asa mare publicitate pe forum ,sunt cei care intr-adevar merita respectul nostru: Valeriu Gafencu,Calciu Dumitreasa,Steinhart,Voiculescu,cei care au suferit in inchisorile comuniste... Stii ca in timp ce martirii neamului erau in inchisori,sufereau sau mureau pentru credinta lor crestina,Adrian Paunescu era un favorizat al regimului? Pentru mine sunt valori tota opuse,care nu se pot impaca. Post usor si tie....in acest post,eu personal nu voi mai posta nici un comentariu pe forum... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre Valeriu Gafencu si ceilalti... Vorbeam mai adineaori de lipsa de certitudini in privinta mantuirii, dar cei enumerati de tine... nu e nevoie de prea multe teorii... Au suferit atat de mult in viata incat si-au asigurat singuri locuri privilegiate in Rai... Cel putin asa imi place mie sa cred! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Valoarea" ca si "frumosul" e ceea ce percepe fiecare. Unii considera valoarea, "arta de a asculta manele" altii de a asculta muzica clasica. Si unii si ceilalti au dreptul sa... respire!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai da,Paunescu era un cantaret de manele. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca exista cineva care sa nu vibreze la "Ruga pentru parinti", la "Totusi, iubirea" sau la vreo poezie inlacrimata despre Basarabia. Teme clasice cu efect garantat. Toate acestea l-au facut pe Adrian Paunescu un poet popular prin excelenta, dar nu ii asigura un loc alaturi de elita autentica a poeziei romanesti, acolo unde troneaza Mihai Eminescu, Lucian Blaga (singurul poet roman nominalizat la Nobel) si Nichita Stanescu.
Are priza la public, impresioneaza "naturelul", dar nu are nici inaltimile colosale si abisurile insondabile filosofice ale marii poezii romanesti. Se poate compara oare vreuna dintre poeziile sale cu capodopera eminesciana "Oda in metru antic" sau cu tulburatoarea marturisirea de credinta a lui Lucian Blaga: "Eu nu strivesc corola de minuni a lumii"? Diferenta dintre Adrian Paunescu si marea poezie romaneasca ar fi cam ca intre muzica usoara de buna calitate si muzica simfonica de geniu. Asta daca luam in calcul doar poezia curata nu si gretoasele poeme si epistole. |
|
||||
|
||||
![]()
Aceasta afirmatie este o exagerare si este RAUTATE PURA!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca era mason si el. Iata-l comunicand cu simpatizantii din public prin semnul specific. ![]() Horned Hand [SIZE=2]T [COLOR=#ff0000]he sign of recognition between those in the Occult. When pointed at someone it is meant to place a curse.[/COLOR][/SIZE] Cornute [SIZE=2]T[/SIZE] Hand [COLOR=#ff0000][SIZE=2]el semn de recunoaștere între cei din oculte.. Când a subliniat la cineva este menit a plasa un blestem[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#ff0000][SIZE=2]Note the thumb over the fingers and given by the left hand.[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#ff0000][SIZE=2]Notă degetul mare peste degete și administrat de către mâna stângă.[/SIZE][/COLOR]http://videonews.antena3.ro/action/v...extraordinara/ Post binecuvantat ! |
|
|||
|
|||
![]()
Crezi? Si daca nu, cum te prezinti tu cand vei ajunge sa fii judecata?
Si daca da, dar prin milostenie si spovedanie, a fost iertat, cu ce drept indraznim noi sa trancanim despre asta? Si daca da, a fost tot ce vreti voi sa fie, cu ce va ajuta sa faceti atata valva si sa-i inversunati pe unii impotriva altora? Voi nu vedeti ca oricum am lua-o, tot rau este, si ca nu e cazul sa spunem lucruri ce nu ne este noua dat sa le spunem? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|