View Single Post
Vechi 14.11.2010, 21:26:07
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Nu pot sa fac lucrul asta chiar pentru oricine, fiindca poate ar fi ceva fortat. Pentru Paunescu, asa simt eu: sa fac ceva. Daca Dumnezeu primeste sau nu jertfa mea, numai El poate sti! Dar din punctul meu de vedere, nu cred ca poate fi ceva gresit. Unde n-ar exista si pentru mine un anonim pe lumea asta care sa faca ce fac eu pentru el, cand n-oi mai fi? Dumnezeu le aseaza dupa cum le pregatim noi in viata asta trecatoare!!
Doamne-ajuta si post binecuvantat!
Daca ai avea curiozitatea sa te uiti cu atentie la adresa postata de antonia - secunda 53, vei putea afla ca persoana cu pricina prefera salutul masonic. Cum se impaca acesta in una si aceeasi persoana cu credinta strabuna, ortodoxa. mai ales ca sunt destule versuri in care se dezice de ea, numai Bunul Dumnezeu poate sti.

Cred ca era mason si el. Iata-l comunicand cu simpatizantii din public prin
semnul specific.

Horned Hand [SIZE=2]T [COLOR=#ff0000]he sign of recognition between those in the Occult. When pointed at someone it is meant to place a curse.[/COLOR][/SIZE]
Cornute [SIZE=2]T[/SIZE] Hand [COLOR=#ff0000][SIZE=2]el semn de recunoaștere între cei din oculte.. Când a subliniat la cineva este menit a plasa un blestem[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][SIZE=2]Note the thumb over the fingers and given by the left hand.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][SIZE=2]Notă degetul mare peste degete și administrat de către mâna stângă.[/SIZE][/COLOR]

http://videonews.antena3.ro/action/v...extraordinara/

Post binecuvantat !