View Single Post
Vechi 14.11.2010, 23:11:50
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
Stind pe margine am constata sora ca oricine nu este de acord cu tine sufera de rautate si dreptate . Neplacuta constatare ! Ti s-au dat marturii destule dar voiesti altceva , si asta nu inseamna in mod obligatoriu ca ceilalti nu iubesc , nu iarta si nu... Diferenta este in discernamint !
Era gata-gata sa imi placi ca user . M-am intristat insa deoarece paleta-ti este mare !

Subiectul era acesta:omul Adrian Paunescu nu era necredincios..era ortodox, era roman, mai mergea si pe la biserica in plus el a murit!!! Acum sufletul lui este in mana Domnului nostru Iisus Hristos..De ce nu se cuvine sora anna21@ sa-l trecem in pomelnic ..este din neamul nostru..

Pt.fratele Zaharia:Iertare pt propozitia -suntem plini de rautate si dreptate!-
Sunt si eu om si sunt supusa greselii... din graba...in loc de soson am zis galos! Vroiam sa spun Suntem plini de dragoste si drepate!
Frate Zaharia sa ai un post binecuvantat!

Te rog nici sa nu iei in sema aceasta parere , ea este defapt pt. ceilalti !
[/quote]

Sora draga, ori citesti despre Sf. Liturghie si pomenirea mortilor (Sf Simeon al Tesalonicului spune clar ca pot fi pomeniti doar cei "dreptmaritori", fara pacate de grave, care se straduiesc sa se indrepte etc.. deci CRESTINI TRAITORI, nu de ocazie!), ori faci cum vrei.