View Single Post
Vechi 14.11.2010, 23:15:24
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
NU emit judecati superficiale.
Omul caruia ii este foame/sete de Dumnezeu face multi pasi din timpul vietii ca sa-L gaseasca. Putini realizeaza ce lucru extraordinar este sa te nasti in tara ortodoxa (paranteza: zilele trecute am vazut un documentar din seria invazia pagana si eram impresionata de sacrificiile facute de occidentali in cautarea adevarului. Renuntau la avere, sotie, copii ca sa caute la sute de mii km departare pe dumnezeu.. si intr-un final cadeau sub influenta vreunui guru sau alt posedat!).
Cum vor fi judecati cei nascuti in ortodoxie, nici nu vreau sa ma gandesc!

Despre mersul la biserica. Zilele trecute am ajuns la biserica in timpul unui botez, la care am asistat desi oamenii imi erau necunoscuti. Preotul a explicat in final importanta botezului, a impartasaniei pt ca oamenii sa vada dincolo de ritualul pe care evident nu-l intelegeau. In final o doamna se apropie de mine si-mi spune cu un zambet larg: "ce Liturghie frumoasa!"
Adica: trebuie mai mult deca mersul la biserica pt a te mantui.
Perfect adevarat, dar omul Paunescu nu era necredincios, sufletul lui este dincolo si face parte din ffaptele milosteniei sufletesti a putea sa-l pomenim in rugaciunile noastre.Asta este datoria noastra de buni crestini sa ne rugam pt.toti cei de o credinta cu noi, daca acest om Adrian Paunescu se mantuuie sau nu ...lasam in seama lui Dzeu Judecata sufletului sau.
Dar de aici si pana la a spune ca era necredincios, ca este pacat sa-l trecm in pomelnice..este distanta draga sora...