![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in primul rand peste o ora intram in post, iar noi doi... stii tu iar in al doilea rand... nu pot pentru ca sa-ti spun!... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cristi, prietene, mai 'nainte de a scoate din arhiva si niscai cuvintele d'ale mele, promit ca merg la culcare pt.ca maine trebuie sa incep ziua ceva mai devreme.
Post usor si binecuvantat tuturor! |
|
|||
|
|||
![]()
Saru'mana, Carmina, si post binecuvantat si tie! Iarta-ma daca pe vreundeva am zis ceva mai... ne-la-locul-lui. Sper sa nu fii suparata pe mine!...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta intro ordine de idei dar intro alta trebuie sa zic si eu un cuvint : mai zic unii ca intre mintuire si rai se face o confuzie, dar sa nu ii crezi pe acestia deoarece eu stiu sigur ca atunci cind spui de mintuire nu poti sa te referi la iad deoarece in iad sunt numai cei nemintuiti precum si ca cei mintuiti sunt numai in rai ! Asa ca nu are ce confuzie sa se faca , da ? Doamne, atit de mult ma bucura discutiile constructive !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sora draga, ori citesti despre Sf. Liturghie si pomenirea mortilor (Sf Simeon al Tesalonicului spune clar ca pot fi pomeniti doar cei "dreptmaritori", fara pacate de grave, care se straduiesc sa se indrepte etc.. deci CRESTINI TRAITORI, nu de ocazie!), ori faci cum vrei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va dati oare seama, fratilor, cate ocazii de a schimba ceva in viata noastra irosim? |
|
|||
|
|||
![]()
Se mantuieste cineva cu forta?
Sau se mantuieste cineva intamplator, fara sa doreasca aceasta? Tare ma intreb. Daca nu-L cauti pe Dumnezeu, sa zicem, ci iubesti slava desarta.. oare cum ar fi Raiul pt tine? Nu tot ca un iad? Ma intreb si eu. Dumnezeu este discret si il lasa pe fiecare sa faca cum vrea, pana la urma. Ca vrei sa te mantuiesti, dar nu stii calea? DSigur ca Dumnezeu te ajuta. Dar daca nu vrei sau nu te intereseaza.. ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de aici si pana la a spune ca era necredincios, ca este pacat sa-l trecm in pomelnice..este distanta draga sora...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe noi crestinii nu ne intereseaza sa implinim un lucru dupa rinduiala si tipic , adica corect ci doar sa-l implinim , nu conteaza cum, nu conteaza daca acel cineva se poate pune sau nu la soroace ! Noi avem treaba noastra desi poza de ,,crestin smerit si milostiv' ne atrage . Nu, nu sunt de noi tipicul , canoanele si invataturile parintilor , de noi sunt smiorcaielile si pozele . De, asa se intimpla in viata , unii isi aleg ceva altii altceva si la urma nu se mai stie cine procedeaza bine si cine nu !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|