Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Corect. Dar cine face chemarea? Ea este făcută de om din dreptul lui Dumnezeu. Asemenea chemări frumoase și corecte din punct de vedere semantic (dar nu întotdeauna și din punct de vedere gramatical) vei găsi și din alte surse, tot omenești. Toate sectele vorbesc înălțător, pacifist, iubitor, hristic chiar, mai mult sau mai puțin corect și logic pe fond, deci mai e un singur pas până a ajunge la concluzia "toate sectele sunt bune, pentru că-L vestesc pe Domnul și poruncile Lui".
Un pas mic, ușor de făcut, dar cu consecințe uriașe.
După aceea ți se ivesc două opțiuni, una mai grea și alta mai ușoară.
Ce mai grea este să alegi care dintre biserici sau "sectele cele bune" este simultan și cea adevărată, pentru că toate mărturisesc despre sine că sunt "singura cea adevărată".
Cea mai ușoară este să alergi necontenit de la una la alta, ca fluturele care trece din floare în floare, căutând mereu ceea ce nu vei găsi niciodată.
|
Numai că omul ăla ce vorbește din dreptul lui Dumnezeu e chiar FIUL LUI DUMNEZEU!.. prin Duhul! și nu
e minciuna pe care o scoateți voi ca jidovii care au zis că ucenicii au furat trupul din mormînt... sau unii au zis că nici nu a existat Iisus Hristos ci
e o legendă sau că era cineva ce avea trup aparent, iluzoriu, și că unele minți își închipuiau și delirau că cică totul se petrecea numai în mințile lor... delir colectiv... și s
ectant fir
ești
e...
Și ce vă mai place vouă să scoateți zvonuri și să răspândiți minciunile apoi ca pe niște știri, niște bârfe „adevărate” și contr
ioversate...
V-am zis : ați fost programat
e și autoprogramat
e și funcționați cu cărbune încins scoțând aburi ca trenurile intercity, adică alea simandicoase cu abur ce se coase cu ață albă de mătase din aia groasă cât parâma, din aia ce nu vrea să intre prin gaură la ac ci ea vrea să intre numai prin gaura de la butoi și acolo să se pună pe supt tot vinul exact ca o sugativă... că vrea să se ascundă fiindcă
e timidă... mitomania asta.
Păi nu descri tu exact optica ta acuzând pe alții cu ea? Nu toți ortodocșii trufași și sectanți e buni doar că e ortodocși? Nu toți sectanții și oamenii e răi și e eretici doar că
e sectanți? Nu tu ai acest microb sectant în tine și ești cea mai sectantă dintre toți căci judeci și osândești pe toți viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc deși nu există glob pămîntesc și cu toate astea pe tine nu vrei să te vezi cu niciunchip cît ești chiar dumneata de eretică și sectantă? Nu e despre tine în toate poveștile tale? Nu te vezi pe tine în ele? Ele sunt chipul tău!
Chiar vrei să mă faci să te cred că cică vrei să ne păzești de alunecarea în erezie și sectologie?.. păi tu ești eretica și sectanta numărul unu mondial și nu vrei cu niciunchip să te oprești și să nu mai osândești pe Domnul... dar să știii că nu pe Domnul Îl osândești ci pe tine însuți că El n-are nevoie să Îl apere cineva dar tu o să ai nevoie... Dar cine crezi că o să vie să apere pe cea care a osândit la nesfârșit pe Dumnezeu?.. și crezi că te vei ști apăra singură? Iar pe dracool să nu te bazezi căci va fi primul care se va bucura când ți se va aplica pedeapsa cea mai mare și mai sadică... primul care te va părăsi la greu, greul tău nu al lui...
Eu te-am apărat mereu dar dacă nu ai dorit să fi scăpată de răul în care te adâncești... ai să-ți primești ceea ce ți-ai căutat cu atât de mare pătimașă poftă de a defăima pe alții...
Deci Grabriella, las-o dragă, că femeia asta te trage în fundul iadului... ei... las-o să se ducă singură... că poate dacă va simți fierbințeala focului și putoareaoarea de acolo se va cutremura în cugetul ei și întorcându-se din minciuni și nedreptăți se va mântui, căci păcătosul ce se întoarce din păcate se va mântui tot așa cum dreptul care se întoarce la fărădelege se va pierde...
Așa că stimabilăabilă mm-roata-bicicleta ia mai vizionează și ascultă placa stricată de sz
meeeus, poate apare și în mintea ta un licăr cât de mic:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Hai să-ți spun și eu ceva despre venire:
Până la venirea Domnului care vine mereu pentru cei cuminți ar trebui să-ți vie și ție mintea la cap ca să nu-ți mai faci de cap cu atâta ușurătate venindu-ți tot felul de idei căpiate... și mascate de la surorile surogate... surorile sulimenizate ale dragostei curate... firește, că așa nu se mai poate.
Și apoi placa: ''Nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred!'' și cu cât li se spunea, ele mai tare nu credea și se întrecea ca să se muncească, era ca un fel de programare ce se autoprograma ca să rămână ele așa cum au fost programate până la sfârșit... -ul lor, al programelor programate... spre slava și puterea dragostei... curate. Și așa e de greu ca să ajungi la ea când ea nu mai crede fiindcă nu mai vrea... să cânte... așa... iar noi până atunci ce să facem?.. om tot aștepta dansând și cântând cam așa... ceva... că cineștie ce anume o ar pute-o schimba, din bună în rea, pardon viceversa.
|