View Single Post
Vechi 16.11.2010, 13:59:46
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Masoneria este un exemplu al îndrăcirii avansate la care se poate ajunge prin credințele false.

Doctrinele religioase și teozofice mincinoase nu sunt simple ideologii la care aderă oamenii în mod liber. Așa cum prin păzirea poruncilor lui Dumnezeu ne unim cu El tot mai mult, prin credințele înșelătoare oamenii rătăciți se umplu tot mai mult de draci la propriu. Acești draci nu sunt niște metafore ci entități reale care pun stăpânire pe suflet și ajung să-l determine să facă și să creadă ce vor ei.

Religiile orientale, hinduismul, budismul, precum și masomeria produc cea mai profundă îndrăcire, îmbolnăvesc cel mai tare sufletul pentru că el cu greu va mai ajunge să conștientizeze eroarea și să se vindece.

În cazul masoneriei, cauza e combinația de ritualuri și de credințe teozofice care alterează chipul lui Dumnezeu în om și posibilitatea ca omul să mai simtă chemarea harului, prin doctrina unui dumnezeu impersonal, mort, doctrină care se instalează cu putere în conștiințe, opacizându-ne față de lucrările Duhului Sfânt.
Draga Traditie1, mi-am adus aminte de o vorba si nu-mi aduc aminte exact citatul, poate ma ajuti tu sau oricine de pe forum, ceva de genul: de jale ti-am cantat - dar n-ai plans, de bucurie ti-am cantat - dar nu ai dansat!
Iti multumesc si-ti urez toate cele bune!
Reply With Quote