![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
fiecare crede in dumnezeu in felul lui. e o aberatie ca se inchina lui Lucifer, in chip vazut. pe masa de la intalnirile lor se afla deopotriva biblia, coranul, tora. deci toti pretind ca sunt credinciosi, fiecare in felul lui. DAR....aici intervine problema.nu poti sa crezi in mai multi dumnezei, cum nu poti sa afirmi ca sunt mai multe adevaruri(adica poti, dar asta e clar un neadevar) nu poti sa lepezi Biserica lui Hristos, sfintele Taine si sa mai afirmi ca esti ortodox. sa nu uitam ca in lume sunt multi prooroci mincinosi, capabili de minuni, deci lucruri bune nu fac numai oamenii buni nu e suficient sa faci bine, nu e importanta cantitatea binelui facut. importanta e inima care da, dragostea cu care da.Asta cere Hristos. o inima inchinata Lui, o dragoste fata de El si semeni. restul oricat de frumos ambalat ar fi e....risipirea inutila a fortelor(din punctul de vedere al mantuirii personale) la fel cum spunea sf Ciprian al Cartaginei:extra ecclesia nulla salus
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti multumesc si-ti urez toate cele bune! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Crestin_Simona;305178]
Care roade? Cele duhovnicesti sau cele materiale? Nu te intreb la misto, vreau doar sa inteleg exact intrebarea. Din generatie in generatie? Pai daca ai sti ce departe au fost parinti si stramosii mei si inclusiv eu pana la un moment dat te-ai cutremura! Deci afirmatia ta pica. In schimb daca te referi la cele duhovnicesti...este adevarat ca trebuie sa fi ortodox traitor ca sa afirmi ca ele din contra nu sunt fara substanta! Ei si ca sa fi asta doar tu o poti face si nimeni altcineva in locul tau!!! (scriu cu litere mari ca sa se deosebeasca) Este scris:"CAUTATI IMPARATIA LUI DUMNEZEU SI CELELALTE VI SE VOR ADAUGA VOUA". DUPA CUM VEZI IN JURUL TAU CEVA CEVA NU FACEM BINE IN A CAUTA IMPARATIA DEOARECE CEEA CE SE ADAUGA NU ESTE PREA BUN...CI DEZASTRUOS PRIVIND CELE CE SE PETREC CU REGULARITATE IN TARA. PE CIND MASONII CARE AU TOATE CARTILE SFINTE PE MASA DEVIN SI BOGATI IN URMA STUDIULUI LOR. ASTA ASA CA EXEMPLU SCRIPTURISTIC. ARATA-MI PRINTRE MUNTII DE GUNOAIE SARACIE , INUNDATII, CLAMITATI FOAME AUROLACI, GOLANIE, HOTIE,TILHARIE,MIZERIE,UNDE SUNT CELE ADAUGATE CA ROD AL DUHOVNICIEI ? Despre masoni nu am afirmat deloc ca se vor duce in iad. Chiar daca polemizam ai putea fi un pic mai fairplay! Eu pot sa tot propovaduiesc ce zic Sfintii Parinti dar sa nu fac bine semenului meu si sa pic din cauza mandriei mele duhovnicesti, asa cum bine ai subliniat, pe cand un mason care face bine semenului sau si este smerit si bun si isi iubeste aproapele ca pe sine insusi si-L iubeste pe Dumnezeu creatorul tuturor celor vazute si nevazute din toate inima si cu tot sufletul lui v-a lua cununa. NU EU DECID ASTA!!! Cu o moarte toti suntem datori si ortodocsii romani si japonezii, dar daca noi ortodocsii dorim din toata inima - iertare din nou pentru mandria mea - ca toti sa stea de-a dreapta lui Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu dupa judecata tuturora -ce iti casuneaza tie? SI ATUNCI DACA NU DECIZI TU ASTA DE CE JUDECI, DECI ESTE MINDRIE! NU TREBUIE SA PRONUNTI INCONTINUU NUMELE LUI HRISTOS PENTRU A FI A LUI HRISTOS. MULTI NICI NU AU AUZIT DE EL SI TOTUSI URMEAZA PORUNCILE LUI POATE MAI VIRTOS CA MULTI ALTII CARE II ROSTESC NUMELE INCONTINUU INSA LA CAPITOLUL FAPTE- ROADE SUNT NULITATI. Cum am mai spus, nu noi ci Biserica lui Hristos! Daca exista sinoade care au hotarat anumite lucruri atunci asa este si trebuie sa sti ca a tine de cuvantul ei se numeste a fi sub ascultare. HRISTOS NU A MAI PARTICIPAT IN PERSOANA LA SINOADELE ECUMENICE SI CA URMARE MULTE HOTARIRI SUNT SI STRATEGICE NU IZVORITE DIN INIMA. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Fratioare, daca am fi fost noi aia cinstiti ti-as fi dat dreptate dar tara-i plina de lucratori ai bisericii mincinosi deci pina la ai categorisi pe altii hai sa pLiVim gradina noastra :) dupa CARE SA DESCHIDEM GURA! 3. Da si ce-i cu asta ,la fel spun toti despre biserica lor! si pentru asta trebuie sa-i respectam, nu sa-i urim, facindu-ne DUPA CUM BINE vezi, rau noua, prin dezastrul social si economic din tara |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tu esti cel mai concret exemplu de adept al idealogei new-age pe care l-am intalnit. orice comentariu e de prisos....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tu la fel faci, o dai pe newage pentru ca nu ai argumente..asta este...macar sa fim mai modesti in judecatile de "valoare" Din nou si tie-ti spun ca simonei, Daca am fi facut voia Lui restul ar fi fost adaugate, insa NU SUNT, CLAR, NU SUNT. Avem parte numai de tradatori de vinzatori de patrie si tara, de golani stricati si de manelisti. Deci unde sunt cele adaugate de Dumnezeu in urma lucrarii VOII LUI? ca sa ne dam tatica asa de rotunzi si cei mai destepti din lume! Nu vezi ca rid si curcile de noi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Marian poate ne spui si noua secretul acestui fel de a vedea PINA IN IAD cu razele 'speciale" gama si odata cu asta poate ne povestesti si cum se ajunge prin Patriarhie preot trimis in Norvegia? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sa fie, dar vad ca ochii respectivi sunt foarte fericiti dupa ce primesc ajutoare de tot felul, case, mobila, mincare, bani de buzunar, SERVICIU!!! copii in gradinite, educatie crestina Rockefeller, Glumesti nu?, :))) se vede ca esti tinerel :)))..oricum te inteleg :)))... tu stii cite milioane de oameni au putut trai decent si pune o piine pe masa copiilor datorita ingeniozitatii si puterii de creatie a acestor oameni? |
|
|||
|
|||
![]()
Tu care reclami respect dar ne speli cu toate ,,apele'' si pe deasupra ne si acuzi ca suntem mandri sau mai ,,dragalas'' ca am avea nevoie de tratament - si pe deasupra ne mai pui si in carca aceste atribute pe care de fapt tu te folosesti ca ,,sa ne pui la punct'' - tu cu aceste lucruri esti in masura sa judeci pe noi?
Pai dragul meu, sa-ti spun ceva pe scurt si la obiect: NU ORTODOXIA ARE NEVOIE DE TINE CI TU DE EA!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Macar ai decenta de a folosi alte cuvinte mai deosebite de felul tau natural de a te exprima :)))..astfel te poti ascunde mai eficient dupa perdeluta de la bucatarie |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Masoneria in BOR? Rotary Club alta fata a masoneriei-repostat | antiecumenism | Generalitati | 249 | 29.11.2013 21:36:34 |
Noul site al parohiei ortodoxe românești din Albacete | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 28.11.2012 19:45:21 |
Vreascurile limbii romane | Florin-Ionut | Postul | 38 | 01.04.2011 22:37:45 |
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara | cristiboss56 | Generalitati | 21 | 23.12.2010 16:58:20 |
Reformarea Bisericii Ortodoxe Romane | Atena | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 22.11.2008 19:14:48 |
|