View Single Post
Vechi 16.11.2010, 21:25:49
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de carmen trandafir Vezi mesajul
Referitor la desfrinarea in familie.Eu personal am fost la duhnicul meu unde ia-m spus multe.Si mi-a zis asa.Daca tu ii explici sotului ca e pacat sa te impreunezi in animite perioade ale anuli si ale unor zile, si el nu vrea sa inteleag a si te forteaza atunci nu e pacat poti sofaci si in vinerea mare.Daca el te sileste.Ptr. ca mai mare pacat faci refuzindu-l.Si stii de ce? ptr ca el se va duce automat la alta.Si atunci tu ai vina.Dumnezeu vede.Si mai ales ca sunteti cununati.Mare atentie.Sa nu intelegeti lucrurile pe dos.Daca aveti nelamuriri alergati la preotii vostri duhovnici.
exact, si eu consider la fel, ca este mai pacat sa refuzi sotul sau sa se duca la alta decat sa faci cu el prostioare intr-o zi de post sau de sarbatoare, sau alte metode de sex. DIN NOU, sa nu se intelegea ca eu cu sotul meu facem cine stie ce in zile de post sau de sarbatoare, sau cine stie ce ritualuri practicam, din fericire am un sot foarte intelegator, si chiar daca la inceputul casniciei am avut probleme de genu asta, acum nu le mai am. dar daca exista vreo sotie pe care sotul o obliga, mai mult prin insistente, bineinteles, sa isi indeplineasca datoriile de sotie, si ea cedeaza, ca pur si simplu nu are ce face, NU JUDEC !!!

PS ce poate face sotia este sa se roage ca sotul sa inteleaga, sa ii lumineze Dumnezeu calea si sa ii deschida ochii sa vada pacatul si gravitatea lui. cand se potrivesc 2 oameni care stiu foarte bine de aceste pacate si nu le practica este foarte bine, dar nu toti oamenii sunt la fel.

Last edited by Mirela0110; 16.11.2010 at 21:28:32.
Reply With Quote