View Single Post
Vechi 16.11.2010, 23:39:12
horas67 horas67 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.04.2010
Implicit Doamne Ajuta!

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
de ce postarea sa nu fie in spirit ortodox? combatearea unui pacat nu este in spirit ortodox ? postarea nu ar fi in spirit ortodox pentru ca tot ceea ce nu tine de teoria clasica, desfranarea, este considerat pacat?? tocmai pentru ca este pacat, tocmai pentru asta trebuie spuse lucrurilor pe nume. vreti sa acceptati sau nu, desfranare exista in lumea asta cu carul, ca e in casatorie, ca e in afara, ca tine de orice fel de mod de a face sex. cine nu accepta asta ori e orb ori e naiv. si ce daca este un site crestin ? sa ne dam maicuite si calugari cu totii? sa ne ascundem in spatele unei masti false de "buni crestini" ? de ce sa nu fim noi insine si sa nu spunem exact ceea ce gandim? si de ce subiectul sa nu ma onoreze, ca vorbesc de sex ? sau mai degraba ce crezi ca asta caut eu onoare? :)) eu caut sa zic adevarul pe care altii sigur in gandesc, il stiu, dar nu il spun, si uite de asta urasc falsitatea. exista desfrau in lume si sa incercam sa ii aducem pe calea cea dreapta pe cei apropriati care stim ca pacatuiesc. dar sa nu ii judecam !!!
...Vorba parintelui Arsenie Boca: "Mai! Nu va mai tot vaitati ca nu aveti preoti cu har, pastori vrednici de misiunea lor sfanta! Vreti preoti sfinti? Nasteti-i si cresteti-i!"
Hai sa facem efortul sa citim(si intelege...) sfaturile(cartile) Parintelui Arsenie Boca si apoi sa sfatuim noi...
... Dupa umila mea parere...Doamne Ajuta!
Reply With Quote