![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stimata Doamna ce mi-aati comentat postare.Eu nu am divulgat pacatele mele.Si daca expuneti problema asta la orce preot asa va da raspunsul exact ca duhnicul meu.Din pacate eu nu am un sot cu Dumnezeu.Orcit ma-m straduit nu se poate.Toate le are bune si corecte dar nu si credinta.El judeca numai dupa ideile lui fixe.Si cu toate astea eu am crescut copii in credinta de Dumnezeu si sunt foarte fericita ptr ei.Unul din ei e student ultimul an la teologie.Iii multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului ptr tot ajutorul.Eu am facut greseala de al refuza in posturi si in zilele sfinte si sa dus la alta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
De asta fatuesc pe toate femeile crestine sa nu faca greseala mea.Chiar daca spune el intr-un final ca e de acord cu tine , in mintea lui deja planueste dorinta de ase duce la alta.Mie imi spune in fata.Nu vrei?
ma duc la alta, sunt atitea fara a ma ruga de ele precum de tine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce frumos te scuzi cind este vorba de tine ! Ce eleganta esti si ce scuze tari iti alegi : postarea nu era in spirit... Ce miloasa esti cu tine ! Pacat, aveam alta parere......... Pt. mine este suficient atit ! Asa fac toti care nu au frontiere pt. nimic, nici chiar pt. ei . A se vedea sensul real al cuvintului frontiere = rigori ! Nu am vrut sa te supar ci doar sa te cert deoarece si tu esti dintre cei care au 2 ocale in acelasi suflet ! Si parca ti-am mai spus-o pe aceasta direct sau indirect . ,,Pina la sfirsitul tuturor lucrurilor putin oameni se dovedesc a fi asa cum trebuie sa fie (drepti si sa marturiseasca numai adevarul !)"- ANONIMUS
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de ce postarea sa nu fie in spirit ortodox? combatearea unui pacat nu este in spirit ortodox ? postarea nu ar fi in spirit ortodox pentru ca tot ceea ce nu tine de teoria clasica, desfranarea, este considerat pacat?? tocmai pentru ca este pacat, tocmai pentru asta trebuie spuse lucrurilor pe nume. vreti sa acceptati sau nu, desfranare exista in lumea asta cu carul, ca e in casatorie, ca e in afara, ca tine de orice fel de mod de a face sex. cine nu accepta asta ori e orb ori e naiv. si ce daca este un site crestin ? sa ne dam maicuite si calugari cu totii? sa ne ascundem in spatele unei masti false de "buni crestini" ? de ce sa nu fim noi insine si sa nu spunem exact ceea ce gandim? si de ce subiectul sa nu ma onoreze, ca vorbesc de sex ? sau mai degraba ce crezi ca asta caut eu onoare? :)) eu caut sa zic adevarul pe care altii sigur in gandesc, il stiu, dar nu il spun, si uite de asta urasc falsitatea. exista desfrau in lume si sa incercam sa ii aducem pe calea cea dreapta pe cei apropriati care stim ca pacatuiesc. dar sa nu ii judecam !!!
Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de tot ce e mai rau in lumea asta... Last edited by Mirela0110; 16.11.2010 at 22:26:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sustin ca fiecare trebuie sa intrebe duhovnicul ca nu exista reteta universala. Mie duhovnicul mi-a spus altceva. (Parerea mea este ca un sot care inseala nu are nevoie de motive, ci le inventeaza la nevoie ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aceasta apropos de faptul cu cine te cunoaste . Nu fi ridicola gratuit ; desigur ca aceia te cunosc real si desavirsit , eu ma refeream ca te cunosc vis-a-vis de activitatea pe forum . Mai era nevoie sa precizez ? Prin duritate crezi ca ai gresit ? Hm, ai gresit prin orice dar nu prin judecare, nu ? Si esti inca senina ! Ce pot sa mai zic , frumos, nu ? Sau crezi ca daca ai pareri la care ti judecarea este scuzata ? Pai parca nu asta este optica pe acest forum ? In sfirsit , constat ca esti asa, moale si gingasa cu tine insuti si ca folosesti bine formulele crestine de salut ! Este doar treba ta ! Chiar asa, eu nu sunt mamica ! Ia sa vedem , mie imi reuseste ? : daca am gresit imi cer iertare ! D.zeu sa te binecuvinteze cu pace si discernamint duhovnicesc ! Poate ca da ...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa facem efortul sa citim(si intelege...) sfaturile(cartile) Parintelui Arsenie Boca si apoi sa sfatuim noi... ... Dupa umila mea parere...Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(din capitolul "Despre credinta si botez") "Apa izvorâtă din coasta Sa este spre renaștere si inundarea păcatului și a stricăciunii, iar sângele este băutura pricinuitoare vieții veșnice. Ne-a dat porunci ca să ne renaștem prin apă si prin Duh, deoarece prin rugăciune și invocare Sfântul Duh se pogoară asupra apei. Dar pentru că omul este dublu, din suflet și corp, ne-a dat dublă si curățirea, prin apă și prin Duh. Duhul, pe de o parte, reînnoiește în noi starea după chipul si asemănarea lui Dumnezeu; iar apa, pe de altă parte, curățeste, prin harul Duhului, corpul de păcat, și-l eliberează de stricăciune." . . . "Prin botez se dă tuturora în mod egal iertare de păcate; harul Duhului însă, în măsura credinței și a curățirii antecedente. Prin urmare, luăm acum prin botez pârga Sfântului Duh; iar renașterea este pentru noi începutul unei alte vieți, pecete, talisman si luminare." Eu nu prea inteleg de unde zic unii de copii ca ar mosteni pacatul desfranarii de la parinti cat ar fi stat in pantecele mamei lor. Sau de unde se zice de copil ca mosteneste de la parinti sau bunici nu stiu ce pacate.Normal prin educatie poate sa ii fie date anumite apucaturi pacatoase. Si sincer ma indoiesc ca ar fi zis asa ceva parintele Arsenie Boca. Da acum au aparut tot felul de carti de se zice ca le-ar fi scris parintele Arsenie Boca.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 17.11.2010 at 00:34:10. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Despre casatoria intre rude de familie. | radugherasim | Nunta | 6 | 10.03.2011 18:40:07 |
Femeia:sotie,mama,profesionista | caty_deea | Nunta | 52 | 06.01.2011 10:54:57 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Postul si relatiile dintre sot si sotie | cmihai | Pocainta | 30 | 10.02.2009 14:23:52 |
|