Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Mai raminea sa-mi spui : ce te bagi tu, ce , esti mama mea ?
Aceasta apropos de faptul cu cine te cunoaste . Nu fi ridicola gratuit ; desigur ca aceia te cunosc real si desavirsit , eu ma refeream ca te cunosc vis-a-vis de activitatea pe forum . Mai era nevoie sa precizez ?
Prin duritate crezi ca ai gresit ? Hm, ai gresit prin orice dar nu prin judecare, nu ? Si esti inca senina ! Ce pot sa mai zic , frumos, nu ? Sau crezi ca daca ai pareri la care ti judecarea este scuzata ? Pai parca nu asta este optica pe acest forum ?
In sfirsit , constat ca esti asa, moale si gingasa cu tine insuti si ca folosesti bine formulele crestine de salut ! Este doar treba ta ! Chiar asa, eu nu sunt mamica !
Ia sa vedem , mie imi reuseste ? : daca am gresit imi cer iertare ! D.zeu sa te binecuvinteze cu pace si discernamint duhovnicesc !
Poate ca da ...
|
Zaharie, ce sa fac daca nu ma placi, nu placi modul meu de gandire? Sa te conving de sinceritate? Nu incerc. Judeca-ma, Zaharia, nu ma supar! Fii binecuvantat! Chiar nu ma deranjeaza. Zaharia, daca ai fi mancat painea trudita cu lacrimi, ai fi vazut altfel lucrurile- vis-a-vis de iubirea aproapelui, de judecarea lui. Imi pare bine ca de aici, de pe forum, iti apar ca fiind un om fals si nepasator, ridicol, chiar.Nici asa nu ma doare.M-ar durea cu adevarat daca m-ar uita Dumnezeu.ATAT!SI MA MAI DOARE PENTRU PACATELE PE CARE LE FACI IN NECUNOSTINTA DE CAUZA. VEZI, SUNTEM ATATIA CRESTINI, AVEM ACELASI DUMNEZEU, DAR FIECARE AVEM DARURILE PARTICULARE PRIN CARE NE MANIFESTAM. SPER CA DUMNEZEU SA FIE PRIETENUL MEU, ASA CUM MI-A ARATAT-O CAND AM AVUT NEVOIE...SPER SA NU MA PARASEASCA NICIODATA SI SA-MI ARATE DRUMUL PANA IN CEA DIN URMA ZI A VIETII MELE.Si daca nu ma suporti, te rog, Zaharia, nu citi ineptiile mele, frate!