Subiect: o mica problema
View Single Post
Vechi 18.11.2010, 09:43:20
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zsuleica Vezi mesajul
1.bine e sa Il lasi pe Dumnezeu sa ma judece. apoi, nu am mentionat ca ar trebui sa completam ceva. deci atentie te rog la ce scriu.
Era o simplă întrebare, nu o judecare. Înțeleg că vă deziceți de faptul că "Biblia nu este completă" și-mi pare bine.

Citat:
printre scrierile pe care Parintii Bisericii la acea vreme nu le-au legat in Biblie alaturi de ceea ce contine azi, exista evanghelia/'apocrifa' lui Iacov cel Drept numit 'fratele Domnului' (cel mai vechi document despre Maica Domnului), care prezinta detalii despre Maica Domnului, nasterea, viata, parintii ei si despre Iosif, in care spune despre Iosif ca a fost vaduv cu copii la vremea cand i-a fost incredintata Maria.
Bine au făcut că n-au adăugat apocrifele. Au știut ei ce au știut...

Citat:
4. referitor la icoane: de ce sa nu stea in picioare inca si azi din moment ce a fost traditie sute de ani. nu te astepti ca traditia sa dispara peste noapte? apoi inca mai sunt in toata lumea milioane de oameni care nu cunosc scrisul si cititul, plus toti copiii de pana in 7 ani (si Domnul spune sa lasam copiii sa vina la EL). si daca Icoanele sunt Biblia povestita in alte 'caractere' cu ce sa ne deranjeze pe noi si de ce sa nu le respectam cum respectam si Biblia.
asta este doar explicatia mea.
Sunt de acord cu ce spuneți. Asta însă nu ne dă dreptul să ne închinăm acestor chipuri, să le facem temenele, să le sărutăm și să le facem slujbe.
Reply With Quote