View Single Post
Vechi 24.11.2010, 13:36:40
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul

Vedeti cit de rea este atitudinea prefacuta si mincinoasa a celeor care se dau cu pieptul de pamint cum ca ar fi piosi si mai ortodocsi de cit Hrtistos, netinind cont ca dupa invatatura insasi a Mintuitorului si a sfintilor parinti iubirea si iertarea aproapelui se face dupa anumite rigori si nu de-a valma deoarece insusi Mintuitorul a facut si invatat aceasta cu anumite masuri, cu un anumit tilc, dupa numite rigori .
Eu spun asta de peste un an si jumatate pe acest forum .
Exemplul acesta este in primul rind impotriva ta insati deoarece si tu mult actionezi ,dupa parerea mea, fara frontiere in a iubi si ierta mult, a recomanda cit de mult asta,cit de mult dar fara rigori .!
Frate Zaharia, tocmai de aceia am si postat pe acest forum Crestin Ortodox pentru ca stiu ca nu stiu! Adica stiu ce ma supara, dar nu stiu daca e bine ca ma supara, stiu ca trebuie sa fac ceva totusi, dar nu stiu cum!
Spune-ne care sunt aceste rigori.
Multe lucruri am invatat din mers, dar unele nu se pot invata asa!

Citat:
Īn prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Acesta este nivelul preocuparilor si actiunilor individuale impotriva celor care zic ceva dar fac altceva, adica impotriva celor care au 2 dumnezei . Exista insa si actiuni coordonate de reprezentantii bisericii , preoti si duhovnici , atitudine la care suntem chemati sa raspundem activ doar atunci cind actiunea este fundamentata corect canonic , are un scop sincer si o finalitate precisa si nu echivoca sau ascunsa !
Asta este de facut sora ... desigur dupa parerea mea umila !
NU vreau sa ma repet, dar exact asta dorim sa stim si noi: cum se poate si mai ales inaite de toate DACA se poate face o actiune coordonata de catre reprezentantii bisericii , de preoti si duhovnici , atitudine la care sa fim chemati sa raspundem activ doar atunci cind actiunea este fundamentata corect canonic , are un scop sincer si o finalitate precisa si nu echivoca sau ascunsa!

Zaharia, iarta-ma ca eu nu pot sa ma exprim ca si tine, caci sunt saraca in cuvinte, dar tu ai dat glas gandurilor si dorintelor mele EXACT ASA CUM TREBUIE SI CUM SE CUVINE SA FIE!
Reply With Quote