View Single Post
Vechi 24.11.2010, 16:26:52
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim”–Pucioasa (XXXVIII)

274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVIII)

În 19 August 2000, duhul vorbitor al văzduhului (care pretindea că este Mirele-“Hristos”-Pucios) anunța solemn că este venit cu norii și că e întâmpinat în nori de către fiii Săi veghetori, liderii pucioși, care se întîlnesc aici pe nori și cu tatăl lor și al minciunii pe care ei o promovează drept “ortodoxie” (originală, ce-i drept). Deși nu l-a văzut nimeni nici atunci, nici după aceea, cu acest prilej El proclamă că a venit vremea venirii Lui și a slavei venirii Lui, căci ei sunt “aleșii” și sunt slava venirii Lui, și sunt îmbrăcați în haina venirii Lui, căci sunt fiii venirii Lui cu norii care-L acoperă ca să nu I se vadă slava cu care aduce nunta cerească pe pământ și așează mulțimile flămânde de pe tot Pământul la masa nunții Lui cea cerească:

“O, fiilor care vegheați cu Mine, vă îmbrățișez în norul venirii Mele, iar Tatăl este întru Mine. Vreau să Mă rog în voi, vreau să lucrez în voi, ca să vă mărturisească Tatăl de fii, așa cum M-a mărturisit pe Mine de Fiu al Său în vremea când Mă rugam Lui. Voiesc să știe lumea toată că Eu Mă slăvesc în voi și că voi sunteți slava Mea cea de la venirea Mea. Amin. Nu pentru voi voiesc aceasta, ci pentru Mine, fiilor. Tatăl voiește din nou să Mă mărturisească Fiu al Său în voi, Eu în voi, și voi în Mine, că e vremea venirii Mele și a slavei venirii Mele. Amin. Luați pe voi haina măririi Mele, haina venirii Mele, și slăviți-Mă pe Mine peste mulțimile pe care Eu le voi aduna ca să audă glasul cuvântului Meu de la voi. Faceți-vă slavă a Mea peste pământ, căci Tatăl vine peste voi cu norul slavei Sale, ca să mărească pe Fiul Său lucrător peste voi, ca să aducă zile de nuntă cerească cu voi peste pământ. Vreau să Mă rog în voi, ca să vă mărturisească Tatăl că sunteți fiii venirii Mele, căci Tatăl așa închinători voiește.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

Liderii Pucioși se dedulcesc cu cuvinte galeșe, alintându-se unul pe alta cu formula “copilași de la iesle”, pe care ei pretind că o aud din gura nevăzută a Stăpânului lor, duhul invizibil de la Pucioasa care, din întunericul în care Se ascunde, îi invită pe oameni să intre în dialog cu Întunecimea Sa și să le dea inima lor, ca să aibă El scaun de domnie în inima omului și să audă și să cinstească venirea Lui, venirea lui Antihrist care Se dă drept Hristos cel ce vine cu norii:

“O, copilași de la iesle, vreau să-l învăț pe om taina inimii, taina cerului pe pământ, statul Meu cu omul. Inima omului trebuie să vorbească cu Mine, căci inima Mea vorbește cu omul. Trebuie și omul să vorbească cu Mine. O, nu mai știe omul vorbirea lui cu Dumnezeu, căci în inima lui stă el, omul, și stă fără Mine. Locaș al cerului este inima omului. Așa a fost ea făcută atunci când Eu l-am zidit pe omul cel dintâi. Scaunul Meu de domnie este inima omului, dar nu aude omul taina aceasta, taina inimii omului. Voiesc să Mă audă omul. Trec cuvânt prin grădina cuvântului și Mă duc spre oameni ca să Mă audă, și îi aduc pe oameni aproape, ca să Mă audă și să le spun despre venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

Miza Duhului Pucios este eminamente locală, și este amăgirea neamul românesc cel ortodox, pe care trebuie să-l învețe esențialul, adică înțelepciunea care iese din piatra filozofală, și anume că
1. “ortodoxie mai este doar la Pucioasa”, și, mai ales, că
2.românul este român. Tocmai de aceea are loc și venirea Lui tainică pe plaiurile românești și nu aiurea, ca să înțeleagă românii că le trebuie un nou Stăpân, care să-i recicleze, adică să-i re-învețe pe români “ortodoxia” , stăpân și domn cu care ei nu se pot întâlni decât numai “în zilele Lui” (în 26-28 august 2000, la așa-zisa “Ssărbătoare a Ccreștinătății Rromânești de la Ppucioasa”) și numai în Grădina Întâlnirii de la Pucioasa, unde coboară slava Lui. Iar slava Lui sunt liderii pucioși, care se îmbracă în slava Lui:

“Să vină românul să-i spun ce înseamnă românul român, că iată, Eu grăiesc pe românește și așa îmi vestesc împărăția Mea și venirea Mea cu ea. Amin. Iar voi fiți slava Mea și îmbrăcați-vă cu ea, că e vremea slavei Mele cu voi. Taina Mea cu voi vă ține în norul ei, iar Tatăl Mă mărturisește pe Mine cu voi, și fi-va tot mai mult să înțeleagă omul taina venirii Mele la voi, taina cerului pe pământ cu omul, taina Domnului cu oamenii pe pământ. Amin. Dați zor, fiilor, cu pregătirea zilelor Mele cu voi în grădina întâlnirii, că Eu adun mulțimile lângă izvor ca să le dau din apa vieții.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

Duhul Pucios pecetluiește apoi cu mare duh pe cei care se vor amăgi și vor veni la “Ssărbătoarea Ccreștinătății Rromânești de la Ppucioasa”) ca să se umple de duhuri, dar mai ales de duhul păcii Lui și de duhul venirii Lui în mare taină la liderii pucioși, proorocii mincinoși:

“Iar acum, pecetluiesc cu mare duh de sărbătoare zilele întâlnirii și îi umplu de pe acum pe toți cei care se vor aduna; îi umplu de duhul păcii Mele, de duhul venirii Mele la voi; îi umplu de bucuria iubirii Mele pentru om, căci Eu suspin după om.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000)

Last edited by mariamargareta; 24.11.2010 at 16:30:38.