View Single Post
Vechi 24.11.2010, 21:21:53
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Pai lucrez pentru LHC de vreo 6 ani timp in care n-am produs doar hartii. Asa ca stiu destul de bine ce se intampla pe acolo si ce se intampla pe aici. Evident tu habar n-ai despre ce vorbesti cand spui ca oamenii respectivi se cred dumnezei. Am interactionat mult cu ei si nici pomeneala de asa idei paranoide. Oamenii respectivi sunt capabili si nu au manifestari religioase.
Acum e randul tau sa ne povestesti din realizarile personale si eventual sa ne spui de unde ai scos ideile de mai sus.
ideia vine cu micii dumnezei din: bosongul lui higgs supranumit particula lui Dumnezeu.iar ca realizari personale fac tot ceia ce unul de virstra mea face,avind credinta in Dumnezeu si ma straduiesc ,ca aceasta credinta sa fie lucratoare,si nu teoretica.eu as zice sa nu mai fi asa mindru si sa minimalizezi pe toti cei ce nu sunt de acord cu tine caci ai sa cazi in cap cum au patit diavolii in vechime.tratezi oameni cu o superioritate ce nu-ti face cinste.in fata DUMNEZEULUI nostru celui viu toti suntem egali, doar domnia ta si cei ce conduc tara cred ca suntem o tara de prosti,acuma cind exista un sistem informational mai evoluat decit mai 'nainte
de '90 mai credeti ca cei multi [habar nu au]ai spu-so chear mai sus.desteptarea rominii va vad va aud si trag concluzii de le vine lehamite.ti-am mai spus si cu alta ocazie,cauta un duhovnic bun spovedestete asa cum nu ai facu-to niciodata,cauta pe Dumnezeu atita timp cit se mai poate gasi,ai sa te miri tu de tine cum lucreaza Dumnezeu in viata ta.
Reply With Quote