Citat:
În prealabil postat de konijiro
Si dupa aia, cand ti se cer argumente in sustinerea ei (si da, cand am intrebat daca ai vorbit cu Dumnezeu, asta faceam), e o dovada de lasitate intelectuala sa spui ca nu discuti cu mine decat daca cred in Dumnezeu. Tu esti cel care a facut o afirmatie (pe un ton destul de ferm, ca si cum ai stii despre ce e vorba, sau ai acces la informatia respectiva), deci e de datoria ta sa vii cu dovezile care sa o sprijine.
Din moment ce lasi afirmatia aia sa "atarne", tu esti cel care face palavrageala.
|
Când am făcut afirmația aceea mă adresam credincioșilor, nu discutam polemic cu tine. Nu e nici o lașitate, dacă tu respingi categoric ideea de Dumnezeu nu are rost să-ți aduc argumente despre El. Când o să faci pasul de a accepta măcar posibilitatea Lui, atunci mai vorbim. Deci tu ești cel care pălăvrăgești.
Citat:
Sa imi spui ca nu putem vorbi despre asta pentru ca eu nu cred in zeul tau e ca si cum ti-as spune ca refuz sa vorbesc cu tine despre existenta/inexistenta lui Mos Craciun, a lui Zeus si a Mumei Padurii, pentru ca tu nu crezi in ei.
|
Asta este o falsă analogie și din nou: dacă tu respingi ideea lui Dumnezeu, atunci ce rost au discuțiile? Înseamnă că ești doar un troll.
Citat:
In momentul in care iti spun ca Pamantul are aprox. 4 miliarde de ani, nu trebuie sa aduc argumente, au facut-o altii deja. Datele sunt disponibile pentru oricine. La fel si daca ti-as spune ca termodinamica are anumite legi, unghiul drept are 90 de grade, unghiurile unui triunghi echilateral au toate 60 de grade, etcetera.
|
Îți lipsesc cunoștințe elementare de ontologie. Faptul că ceva pare nu înseamnă că și e. Și din nou comparație falsă.
Citat:
Si daca vii si spui ca Pamantul doar "pare" sa aiba 4 miliarde ani, si asta pentru ca asa vrea Dumnezeu, de ce e atat de deplasat sa te intreb de unde stii asta, si ce argumente ai pentru a-ti sustine pozitia?
|
Cum ți-am spus, nu mă adresez numai ție ci în primul rând credincioșilor. Am prezentat niște idei celor ce nu au nevoie de dovezi pentru că au nealterat simțul realității, spre deosebire de tine, care ai suferit o pierdere a judecății sănătoase datorită combinației de patimi și necredință.