View Single Post
Vechi 25.11.2010, 20:51:10
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul

Tu zici că e duhul rău, eu că e Duhul Bun; tu zici că își bate joc dracool de noi și de ei și că nu mai vine nimeni ci ăla care o să vie o să fie demonul închipuirii lui Iisus, iar eu zic să vezi dumneata ce păcăleală o să vă luați voi de la voi înșivă și cum o să mai miorlăiți apoi exact ca puii de pisică aruncați de cineva prin scai... când o să pricepeți că Acela a fost și este chiar Adevărul... de care v-ați rușinat... lăudându-vă că cică voi știți.

Dacă „Duhul” Pucios este Adevărul, așa cum susții dumneata sus și tare, atunci poate ne esplici și nouă cum de îi învață acest Adevăr pe pucioși să mințească? Pentru că iată ce-i învăța Duhul prin „proorocițele” Lui pe pucioși”:

“Biruiți lumea, chiar de va trebui să mințiți pentru Dumnezeu și pentru calea Lui cea dreaptă și cea adevărată. [...]
Nicușor Zidaru, [...] De ar fi să minți pentru Dumnezeu, minte, mămică, și fă voia Lui, de acum, și învață ce este taină acoperită.” (Citat după Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 2 iunie 1991)

Iar pucioșii păstrează și astăzi acest îndemn cu sfințenie, iar când cred ei că este necesar ca să-I dea o mână de ajutor Domnului lor, mint cu satisfacție, de îngheață apele (după principiul sănătos: „Unde-i ordin, cu plăcere!”). Căci minciuna la pucioși este "taină acoperită".

Deci: Cine își bate joc, și de cine? Dracul de ei, sau ei de dracul?
Cine păcălește, și pe cine? Duhul rău sau Duhul Bun?

Last edited by mariamargareta; 26.11.2010 at 00:15:06.