Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2010, 17:57:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta

Am să-ți fac pe plac, dacă vrei cu orice preț iubire de la necunoscute și ecuațiile lor.

Păi tot n-ai înțeles care-i faza? Eu nu pe mine voiam să mă iubești... ci pe Românica noastră...

Una este pogorârea Duhului Sfânt, cea care a întemeiat Biserica cea văzută, și alta este "pogorârea lui Hristos cu duhul Lui", cea pe care pucioșii pretind că o chivernisesc la Pucioasa prin chivernisirea "Cuvântului Lui", și care a întemeiat Biserica Secretă a "Noului Ierusalim" de la Pucioasa.

A fost secretă doar cât era căpcăunul comunist și scorpiile lui gata de a prăda și voia a distruge pe oricine avea pe Dumnezeu...

Diferența nu există decât că e vorba despre altă Lucrare, prima era de Mărturisire a Învierii, au primit puterea de a mărturisii, iar aceasta este de Așteptare întru Domnul și de pregătire spre a Întâmpina pe Domnul Care v-a venii spre judecată... venirea Domnului în trup. Iar această venire tainică de acum este reașezarea lui Israel cel din Români, cel din vechime din fiii lui Avraam, în veșnicie... așa cum a fost și cum este scris... că Domnul e cu noi până la sfârșitul timpului și vine odată cu norii.

Pucioșii pretind că Hristos, despărțit de trupul Lui, (deci mort !!!!) le face lor de vreo 55 de ani încoace vizite nocturne ca să le descopere "America Ortodoxiei" (descoperirea continuă și astăzi, e un proces de durată).

Tu pretinzi că e un mort. Dar acum vine cu trupul nevăzut căci e ascuns în nor, și norul merge înaintea lui Israel cel din Români, și Domnul umblă prin tabără... Și se arată doar celor ce văd cu Duhul... cui vrea El, și nu omului trufaș al slavei deșarte, căci cine vede pe Domnul nu poate ca să nu piară și apoi nu mai crede și nu mai caută pe Domnul și nu mai plinește dreptatea Lui...

Pentru că n-are trup, "Hristosul Pucios" a apelat mai întâi la trupurile "proorociței" Verginica (între 1955-1980) și "proorociței" lelica Maria (între 1982-1994) în care se încuiba, după ce le aducea în stare de catalepsie, apoi le vorbea adepților pucioși pe limba lor (a "proorocițelor") .

Ba are trup cum n-o să aibă, dar Dumnezeu e Duh și trupul Său e un fel de Templu Sfânt... și tot El este și cel ce pătrundea sfinții și proorocii ca Duh, până în măduva oaselor... Așa se încuiba...

Văzând "care e schema" (dar totodată fiindu-i dezagreabilă metoda căderii în nesimțire a "proorocițelor", care vorbeau prin somn, însă nu știau ce vorbeau), Mihaela a început și ea să "proorocească" din anul 1990, la mare concurență cu lelica Maria, dar fără a mai cădea în transă, ci stând în capul oaselor.

Așa îți explici tu motivațiile care stau la baza lucrărilor Domnului? Că ei i-a grăit direct și nu în somn căci Mihaela era scârbită de Verginica? Interesant mod de a defăima pe cel mai fidel ucenic. Mă mir cum ști tu atât de bine motivațiile și adevărurile pismei și ale pătimășiei răutății. Nu poate fi altfel, nu-i așa? Toți e necurați și e răi cum îi crezi dumneata... dar Domnul oare nu lucrează și El în ei? Să fie oare chiar mort de-a binelea? Păi atunci cine grăiește dacă e mort? Te pomenești că Mihaela i-a grăit Verginicăi... încă de când nu era pe gLume... că altfel cum ar fi putut fi doar omul cel care grăiește acolo, și încă din dreptul Lui Dumnezeu?

Mihaela știa întotdeauna "ce-i vorbea ei Domnul", ba chiar Îl mai și corecta uneori, la recitirile ulterioare ale textelor; alteori ea știa dinainte și ce-o să-i vorbească "Domnul" la proximele "coborâri" care urmau să vină.

Cu ironia nu afirmi decât prostia și că ești complet absurdă, că iată că ce ziceam mai sus dumneata susți, că cică nu e Domnul ci e Mihaela care știe mai bine ca Domnul ce va zice Domnul... dar eu mă întreb de unde ști dumneata atât de bine ce știa Mihaela... și când anume? Și ți-am mai zis că nu e vorba de corecții ci de a+o=taină, dar n-are sens să intrăm la ceartă, ce-artâ? artâ marțială și joială, căci mi-e frică să nu te înving... și atunci v-a fi foarte trist, pentru amîndoi... că o să ajungem strigoi, ca ceata lui pișigoi, dai într-una țipă doi, și apoi două sute, și apoi două mii... doi... adică sau... ori.

Având ceva șicoală (11-12 clase) și o minte mai dezghețată, Mihaela a strivit-o și a umilit-o cu ascuțimea "proorociilor" ei pe lelica Maria și a forțat-o să se retragă pe furiș de la "proorocie" (în 1994).

Nici vorbă, ci Domnul o alesese de multă vreme pe ea ca urmașa Verginicăi, doar că restul gLumii nu credea. Iar Maria era doar o punte de trecere peste ape. De umilit nu s-au rușinat și se vor mai rușina decât cei ce nu au crezut.

Totuși, între 1990 și 1994 "Dumnezeul" Pucioasei se împărțea darnic cu scamatoria și "proorocea" atât prin lelica Maria ( adormită - iar "proorociile" ei erau dezlânate, ca de la un școlar de clasa a patra, că atâta școală avea lelica Maria) cât și prin Mihaela (trează chiar și noaptea, că nu prea avea somn când nu lua somnifere - iar proorociile ei erau tăioase ca briciul, după cum îi era și firea, și instruirea).

Nici vorbă, proorociile nu sunt funcții de nivelul de școlarizare, căci nu contează școlile omului înaintea Domnului, ci parcă văd că erau de așa natură ca să nu rănească nici pe unii și nici pe alții dar să-i aducă la Adevărul că Mihaela era cea aleasă... un fel de Elisei.

Mihaela a continuat să "proorocească" singură, până în ziua de astăzi, nestingherită de nimeni, pretinzând că aude în cap "vocea Domnului" șuierând ca o suflare de vânt rece de iarnă. Punea mâna pe pix și pe caiet și așternea tot ce-i trecea prin cap... de la Domnul ei, bineînțeles. "Operația" se petrecea mai ales noaptea, și mai spre îngânatul zorilor, când încă mai dorm cocoșii.

Corect, dimineața deoarece cocoșii i-au amintit ucenicului Petru devenit sfânt apoi, că ce grăiește Domnul este chiar Adevărul care se va întâmpla cu tine dacă nu cumva te pocăiești mai înainte ca să te îndrepți pe Calea cea bună.

De atunci, din 1990, duhul lui Antihrist vine și iar vine, cu venirea Lui care anunță mereu și mereu cea de-a treia (sau a patra, depinde cum numeri) venire, "în trup", care va fi să fie.

Tu zici că e duhul rău, eu că e Duhul Bun; tu zici că își bate joc dracool de noi și de ei și că nu mai vine nimeni ci ăla care o să vie o să fie demonul închipuirii lui Iisus, iar eu zic să vezi dumneata ce păcăleală o să vă luați voi de la voi înșivă și cum o să mai miorlăiți apoi exact ca puii de pisică aruncați de cineva prin scai... când o să pricepeți că Acela a fost și este chiar Adevărul... de care v-ați rușinat... lăudându-vă că cică voi știți.

Iar dacă va veni iarăși în trup, așa cum speră pucioșii, va trebui să vină într-un trup de slavă de data aceasta, căci experiențele Lui anterioare au eșuat: ulcioarele Verginicăi și al lelicăi Maria s-au dovedit a fi prea șubrede și n-au mers de prea multe ori la apă.

Păi ulcioarele lor s-au dus în mormânt, căci au fost vase de pământ, dar Duhul lor smerit și foarte sființit s-a ridicat la Cer, și ele sunt vii și cu Domnul, pe când vasele de marmură, alea pe care le râvniți voi și le adulați, s-or face pietre de moară legate de gâtul unora... ăia unii, care se știu ei, de v-au învățat s-o țineți morțiș pe a lor de parcă ați ține-o pe a voastră. Iar slava Domnul este ceva ce nu ajunge la mintea omului, căci omul e trufaș și iubitor de slavă deșartă. E ceva de nedescris, de frumos și bun iar înțelegerea din ea nici că se poate pricepe de cineva.

Last edited by vsovivi; 25.11.2010 at 18:55:41.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Mesaj,propunere TEOLOGUL Generalitati 45 08.01.2011 12:16:34
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa mihailt Secte si culte 2319 30.07.2010 23:36:37
un mesaj frumos The_Fallen Generalitati 1 14.07.2010 22:22:29