View Single Post
Vechi 26.11.2010, 23:30:33
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
Aici, unde ma aflu acum, imi place foarte mult pentru ca pastorul nu arata cu degetul catre biserica noastra spunand ca ea este singura cale, nici catre sine - spunand ca invataturile lui conteaza, ci sta cu degetul indreptat catre Isus si spune: acolo trebuie sa mergi, pentru ca El este singura cale si pentru ca invataurile Lui sunt singurele care conteaza.
Biblia spune: "Un Domn , o credinta, un botez..."....pastorul vostru nu stie ca de fapt nu este DECAT O CREDINTA...pt el, toate "CAILE" sunt mantuitoare (afara de BO si BC)...dar iata ce sp[une Hristos: " Matei 7, 13-14 Intrați prin poarta cea strâmtă, că largă este poarta și lată este calea care duce la pieire și mulți sunt cei care o află. Și strâmtă este poarta și îngustă este calea care duce la viață și puțini sunt care o află."

Nu este numai o cale mantuitoare...restul sunt roadele vrasmajsului: Matei 7, 15. Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. ...si am putea continua.

Stii ce-mi place si mie ;la Biserica mea, ca preotul spune si indeamna pe oameni la lupta (Cf. Efeseni cap. 6, 10. În sfârșit, fraților, întăriți-vă în Domnul și întru puterea tăriei Lui.
11. Îmbrăcați-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteți sta împotriva uneltirilor diavolului. 12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății, care sunt în văzduh. 13. Pentru aceea, luați toate armele lui Dumnezeu, ca să puteți sta împotrivă în ziua cea rea, și, toate biruindu-le, să rămâneți în picioare. ) pentru a dobandi "cununa nevestejita a mariri"....pe cand pastorii NP spun "credeti in Domnul si va botezati si veti fi mantuiti"...oare asa de usor se da mantuirea: credinta+ botez= mantuire....
Pastorii nu au invataturi a lor, ci au invataturi pe care "le-au descoperit" intemeietorii de secte (daca esti Adventista, pastorul nu-ti poate predica decat ce a zis epileptica de EG. White...adica o persoana....ori Biblia spune: in gura a 2 sau a 3 martori sta tot adevarul...)
Preotii invata ce au primit nu de la o persoana, ci de la generatii si generatii de oameni crestini si cu frica de D-zeu...
Uita-te la un NP si la un ortodox (practicant) si citeste pilda vamesului...sa vezi care cu care se aseamana....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote