View Single Post
Vechi 01.12.2010, 22:36:03
eu_rationez eu_rationez is offline
Banned

Data înregistrării: 01.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Biserica Ortodoxa trebuie sa le faca pe toate,trebuie sa ne dea de mancare ,trebuie sa fie de acord cu toate pasarile ce ne trec noua prin cap.Daca suntem saraci Biserica e de vina ca isi face ditamai catedrala,daca se implica in politica ,nu e bine ,ce sa caute patriarhul acolo.Orice ar face Bisrica ne sta doar in cap si nu ne lasa sa ne facem de cap.Asa-i?

ba nu-mi sta deloc in cap, ca oricum fac ce consider eu ca e corect si decent.

ce ma deranjeaza e ca au pretentia ca din bugetul de stat sa fie platite salariile preotilor (indiferent ca cei care contribuie pot avea sute de confesiuni diferite), sa fie ridicata catedrala cand nu are decat rostul de a inghiti bani care ar putea ajuta sute de crestini in nevoie, si sa le retrocedeze statul roman miile de hectare pt care oricum nu au platit impozit vreodata.
Biserica Ortodoxa Romana este una dintre cele mai corupte si tupeiste. si va mai mirati pe aici ca de ce este atata lume smintita si necredincioasa. fix de aia, ca nu mai exista modele de urmat. vai mama lor cat vor plati toti acesti grasi ce dovedesc lumii ca religia cretina este in pragul falimentului.
prostimea nu are absolut nici o vina.