Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2010, 22:36:03
eu_rationez eu_rationez is offline
Banned

Data înregistrării: 01.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Biserica Ortodoxa trebuie sa le faca pe toate,trebuie sa ne dea de mancare ,trebuie sa fie de acord cu toate pasarile ce ne trec noua prin cap.Daca suntem saraci Biserica e de vina ca isi face ditamai catedrala,daca se implica in politica ,nu e bine ,ce sa caute patriarhul acolo.Orice ar face Bisrica ne sta doar in cap si nu ne lasa sa ne facem de cap.Asa-i?

ba nu-mi sta deloc in cap, ca oricum fac ce consider eu ca e corect si decent.

ce ma deranjeaza e ca au pretentia ca din bugetul de stat sa fie platite salariile preotilor (indiferent ca cei care contribuie pot avea sute de confesiuni diferite), sa fie ridicata catedrala cand nu are decat rostul de a inghiti bani care ar putea ajuta sute de crestini in nevoie, si sa le retrocedeze statul roman miile de hectare pt care oricum nu au platit impozit vreodata.
Biserica Ortodoxa Romana este una dintre cele mai corupte si tupeiste. si va mai mirati pe aici ca de ce este atata lume smintita si necredincioasa. fix de aia, ca nu mai exista modele de urmat. vai mama lor cat vor plati toti acesti grasi ce dovedesc lumii ca religia cretina este in pragul falimentului.
prostimea nu are absolut nici o vina.
Vechi 01.12.2010, 23:05:04
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaelaflorina Vezi mesajul
Nu il pot deschide pe al doilea videoclip.Spune-mi care e numele lor te rog.
La al doilea link era Jars of Clay - I need you.

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Iti place Slipknot ? si Jars of Clay?parca mi ai citit gandurile
De fapt Slipknot nu imi place deloc si am aratat asta intr-un postare anterioara.
Cred ca au atras fani doar prin teribilismul lor (mastile, versurile violente).
Si au o trupa de 9 membri dar in schimb fac o muzica mai proasta decat una de 2 membri (vezi The White Stripes).

In schimb Jars of Clay imi place foarte mult. Ascult toate melodiile lor cu multa placere.

Last edited by Don_Juan; 01.12.2010 at 23:07:05.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Demoness of the rock florin.oltean75 Alte Religii 4 08.10.2011 12:40:57
Este pacat sa ascultam Rock? redandrei90 Generalitati 365 09.07.2010 15:08:36