Citat:
În prealabil postat de sophia
Topicul asta se referea la vorbele parintelui Cleopa care indemna sa nu mai dam sfaturi daca n-am trait situatia inainte si nici sfintia sa nu si-a respectat propria teorie.
Uite exemplul: Nela care da sfaturi!
Si precis ca are copii!!!!
Stii bine ca nu la toti le da copii, oricat s-ar ruga. Si totusi unora le da copii, tomai prin tratamente.
Cine s-a sfintit in viata de familie si cum? La cine te referi? Au avut casnicie normala, sau alba?
Exact ceea ce a facut Nela acum aici, zice parintele Cleopa sa nu facem.
20 la fundul altuia.
|
Sophia, eu nu ti-am dat nici un sfat ci te-am indemnat la rugaciune!!!!!!!!!!!! Iar eu nu am copii inca, suntem la inceput , asteptam sa se milostiveasca Dumnezeu de noi si sa ne faca acest dar!
Pentru cei care nu pot face copii - si pot fi si eu in situatia asta - sunt atatea solutii dar din pricina egoismului nostru nu le luam in seama (adoptie, chiar daca pare atat de dificil, ingrijirea copiilor sarmani, abandonati ...ia exemplu parintelui Tanase de la Valea Plopului care are in grija 328 de copii!!). Citeste Vietile Sfintilor si vei descoperi atatia care s-au sfintit in viata de familie! (si eu sunt la inceput, ma minunez de cati s-au sfintit in viata de familie)