Subiect: Ce parere aveti?
View Single Post
Vechi 09.12.2010, 15:52:21
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Preotul Dumitru Popescu a murit in data de 10 martie 2010.Aveti aici un articol despre dansul.A scris,printre multe alte lucrari,o carte teologica extraordinara:Iisus Hristos Pantocrator.Merita citita.Despre acest exceptional teolog:RIP
Apreciez interventia ta delicata.

Cand eram necrestina imi puneam uneori intrebarea daca viciile/viata stramba a cuiva pot fi justificate din perspectiva unei creatii sau contributii valoroase aduse artei, stiintei etc..
Era ca un puzzle mintal pentru mine, niciodata nu am gasit raspuns si intrebarea imi revenea adesea in minte. Acum stiu ca nu aveam raspuns pentru ca nu aveam repere adevarate in viata.

Primul lucru pe care l-am facut cand am inteles ca ortodoxia este invatatura adevarata a fost sa arunc toate cartile eretice pe care le aveam acasa. Si aveam chiar f multe am golit biblioteca.. dupa unele mi-a parut rau (cum erau cartile lui Ouspensky).. dar asta era si ideea: sa nu fiu tentata sa citesc carti care stramba mintea.
Si acum aceeasi intrebare: imbratisarea ecumenismului si a teoriei evolutioniste sunt fapte care se pot justifica/scuza/trece cu vederea prin alta contributie "exceptionala": cartea "Iisus Hristos Pantocrator"?
Reply With Quote