View Single Post
Vechi 13.12.2010, 15:24:01
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
"33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânța lui Avraam și nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veți fi liberi?
34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârșește păcatul este rob al păcatului."
Avram nu era evreu? Nu a invetat el crestinismul, iudaismul si islamismul?
Crestinismul uraste ereticii, ereticii au creat crestinismul deci
crestinismul ii erezie.

Ihihih
În orice manual de logică elementară de clasa a IX-a vei descoperi slăbiciunile raționamentelor enunțate mai sus. Asta din punct de vedere formal (logic). (Nu intru în amănunte, dacă vrei, îți trimit bibliografia.)

În ceea ce privește conținutul istoric sau știintific al afirmațiilor tale: cum se face că Avraam a inventat creștinismul, iudaismul și islamismul? Pentru mine e o enigmă. E, oare, raspunzător Avraam pentru credința urmașilor lui? Sunt răspunzători părinții pentru faptele și convingerile copiilor lor? Păi,în atari condiții, de ce n-ar fi Avraam inventatorul ateismului, fiindcă, printre evrei, mai există și vreo doi - trei atei?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 13.12.2010 at 15:30:17.
Reply With Quote