View Single Post
Vechi 14.12.2010, 16:49:03
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de medusa Vezi mesajul
nu e nicio tranzitie...astea sunt aburelile politicienilor...iti spun eu ce este..drumul catre groapa.

Păi draga mea medusă, chiar crezi că mai găsești în ziua de astăzi bărbați ortodocși care ar vrea să ridice copii Lui Dumnezeu... asemenea Pucioșilor?

Toți vor să ridice copii doar gLumii lui antichrist... deci ce folos crezi că o să aibă cineva dacă se mărită sau se însoară ca să facă plozi ce vor intra fără greș în armatele lui antichrist?

Mai bine stai acasă și rămâi așa cum ești și nu curvești și te rogi ca să te mântui, că poate și ea va crede mai înainte de a ajunge în groapă.

Și apoi recapitularea:
Citat:
Nu știu de astea... ori de astea, ori de astea, ori de astea, nu știu... de astea... spirtiritiste.

...decât vine unda:

Cîntecul papagalului:
„ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă. Ce artă? Păi artă marțială și joială... firește.)

și... placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...”

Că eu atâta știu... și nu știu... ce mă fac cu tine.
Și repet și Răspunsul:

postarea 1, postarea 2, postarea 3, postarea 4.

Până și Hellen White avea dreptate până i s-a închis ușa căci i-a crezut pe baptiști și mormoni și ceilalți care au făcut sfat gLumesc și au ales ei când și cum să ție ei Sabatul! Și a făcut ca ei și ușa s-a închis. Dar ca să intri în Odihna Domnului, deplin, trebuie să te lași ca să te cioplească răbdarea ducerii crucii pentru ascultarea din dragoste de Dumnezeu și așa ajungi să fiiiii și tu omul cel nou în Domnul Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.

Altfel pentru ce să ai plozi... în plic? Pentru antichrist? Feri Doamne!

Last edited by vsovivi; 14.12.2010 at 17:15:31.