Citat:
În prealabil postat de anna21
Cea mai mare capcana (in opinia mea), in plasele careia cad azi crestinii este: ne inchinam aceluiasi dumnezeu ca evreii si musulmanii.
Trebuie sa fim informati pentru ca acest punct de vedere prezentat de antihristi* sa nu ne "inchida gura" pt ca nu stim sa dam argumente.
Este fals.
Crestinii se inchina Sfintei Treimi, Dumnezeu revelat.
Evreii si musulmanii se inchina unui dumnezeu care este rodul imaginatiei lor, deci un idol.
Confuzia este sustinuta de faptul ca trei religii monoteiste se revendica a fi urmase ale religiei lui Avraam. Deci care este religia lui Avraam?
"Apoi Domnul S-a arătat iarăși lui Avraam la stejarul Mamvri, într-o zi pe la amiază, când ședea el în ușa cortului său.
2. Atunci ridicându-și ochii săi, a privit și iată trei Oameni stăteau înaintea lui; și cum l-a văzut, a alergat din pragul cortului său în întâmpinarea Lor și s-a închinat până la pământ.
3. Apoi a zis: "Doamne, de am aflat har înaintea Ta, nu ocoli pe robul Tău!"
A vazut Avraam Sf. Treime la stejarul de la Mamvri.
Avea dreptul Avraam credinta adevarata?
Neindoielnic, ne invata chiar Iisus Hristos:
"Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea și a văzut-o și s-a bucurat."
Evident credinta lui Avraam era in Sfanta Treime.
|
Aceasta asa zisa evidenta ca credinta lui Avraam era in sfinta Treime este o dorinta "arzatoare" in mintea ta :))) un "wishful thinking" cum spunea Traditie mai sus :))
Ai prins indrazneala celor ce ridicindu-se pe virfuri afirma ca "aici in Biserica NUMAI EU VORBESC" si de a pune cuvinte in gura marelui nostru Parinte Avraam si pentru ASTA vor raspunde cu siguranta!
Cum puteti avea acest tupeu de neimaginat si aroganta iesita din comun sa crezi ca marele profet Avraam ar fi putut sa neglijeze faptul ca Dumnezeu reprezinta de fapt O TREIME de entitati.
Oare care ar fi ratiunea lui Dumnezeu pentru a ascunde aceasta manifestare a Sa de unul dintre favoritii sai caruia i-a incredintat alinarea sufletelor oamenilor in bratele sale ceresti.
CARE este motivul acestei omiteri???....din moment ce Avraam a fost mare decit orice Apostol si profet de dupa el iar felul in care Dumnezeu s-a apropiat de el prin cei trei ingeri.
Sfinta Treime este o alta manifestare a lui Dumnezeu, la fel cum El se manifesta sub alte forme in alte religii.
Faptul ca Dumnezeu chiar in religia iudeeo-crestina are diverse forme si vorbeste in diverse feluri si are diverse atitudini destul de diferite de la epoca la epoca denota faptul ca ADEVARUL SAU este revelat in cele mai diverse forme de care cunoastem foarte putin.
De abia acum incepem sa "zgiriem virful aisbergului" CUNOASTERII si sa intelegem cite ceva.