Subiect: Astrologia
View Single Post
Vechi 15.12.2010, 22:53:39
Victoria2005 Victoria2005 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.12.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
A fost o vreme, cand eram mai tanara, in care astrologia m-a fascinat ... Eram abonata la newsletter-urile catorva site-uri specializate si incercam sa nu ratez predictiile Uraniei ...

Mai apoi, dupa ce Dumnezeu m-a gasit si m-a intors catre El, nu am mai avut nevoie sa stiu ce spun astrele ...

In primul rand, pentru ca am inteles ca nu pot sa am incredere in calauzirea lui Dumnezeu si sa caut in acelasi timp raspunsuri in stele ... Daca ma incred cu totul in El si in planul Sau pentru viata mea, nu am nevoie de harti astrale. Imi este suficient sa accept ca voia Sa sa se implineasca in viata mea ...

Apoi, aveam nevoie sa stiu ce urma sa se intample pentru ca nu stiam cine anume sunt eu. Aveam nevoie sa stiu ce urma sa se intample, pentru ca am trait mereu cu convingerea ca nu m-as fi putut descurca cu lucrurile neprevazute ...

In rezumat, eu cred ca daca Il cunoastem pe Dumnezeu, daca stim cine anume este El, daca i-am intalnit maretia si atotputernicia ... ne putem pune viata in mainile Sale, iar astrologia nu isi mai gaseste rostul ... Eu cred ca astrologia si increderea in Dumnezeu se exclud una pe cealalta ...
Iti inteleg punctul de vedere si sunt de acord cu tine din acest punct de vedere,pentru ca tu cautai in astrologie RASPUNSURI.Previziuni.Vroiai sa stii, ca sa te feresti, sa fii cu un pas inaintea destinului.Dar NU doar asta inseamna ASTROLOGIE! Astrologia ne poate face SI sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, ajutandu-ne sa devenim mai buni!
Reply With Quote