Citat:
În prealabil postat de Victoria2005
O stiinta la limita ratacirii sau o ratacire la limita stiintei?
Fiecare are o harta natala, adica o anume pozitionare a astrelor pe cer in momentul nasterii.
A interpreta aceasta harta este stiinta sau vrajitorie? Se spune ca stiind ce ti-e scris in stele, poti evita printr-o atitudine adecvata, pozitiva sa se intample ceva rau.Dar nu orice rau poate fi evitat. Ci doar platile karmice pot fi achitate mai usor,mai frumos...
E bine sau nu sa avem un astrolog personal? Mai mult, e bine sau nu sa ne bagam chiar noi nasul in astrologie?
|
A fost o vreme, cand eram mai tanara, in care astrologia m-a fascinat ... Eram abonata la newsletter-urile catorva site-uri specializate si incercam sa nu ratez predictiile Uraniei ...
Mai apoi, dupa ce Dumnezeu m-a gasit si m-a intors catre El, nu am mai avut nevoie sa stiu ce spun astrele ...
In primul rand, pentru ca am inteles ca nu pot sa am incredere in calauzirea lui Dumnezeu si sa caut in acelasi timp raspunsuri in stele ... Daca ma incred cu totul in El si in planul Sau pentru viata mea, nu am nevoie de harti astrale. Imi este suficient sa accept ca voia Sa sa se implineasca in viata mea ...
Apoi, aveam nevoie sa stiu ce urma sa se intample pentru ca nu stiam cine anume sunt eu. Aveam nevoie sa stiu ce urma sa se intample, pentru ca am trait mereu cu convingerea ca nu m-as fi putut descurca cu lucrurile neprevazute ...
In rezumat, eu cred ca daca Il cunoastem pe Dumnezeu, daca stim cine anume este El, daca i-am intalnit maretia si atotputernicia ... ne putem pune viata in mainile Sale, iar astrologia nu isi mai gaseste rostul ... Eu cred ca astrologia si increderea in Dumnezeu se exclud una pe cealalta ...