View Single Post
Vechi 22.12.2010, 02:58:51
Miha-anca
Guest

Implicit Va rog, participati!

Citat:
Īn prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
TERAPIA IERTARII - Cand judec o persoana, acea persoana devine un "ostatic al gandurilor mele".
Noi nu mai vedem ce exista in realitate, noi nu ne vedem decat propriile ganduri...

Ce a facut exact doctorul Len pentru a-si vindeca pacientii?
"Am repetat incontinuu: Imi pare rau. Te rog, iarta-ma", a declarat senin dr. Len. "Asta-i tot"...

CERE-TI IERTARE
De aceea, nu trebuie decat sa constientizezi problema pe care o resimti la nivel fizic, emotional, mental etc., apoi sa incepi sa iti purifici gandirea, care a atras problema, printr-un proces de cainta si iertare. "Imi pare rau. Te rog, iarta-ma. Imi pare rau pentru ca te-am facut ostatic al gandurilor mele si fiindca, prin negativismul gandurilor mele, ti-am influentat in mod distructiv comportamentul. " Asa este in crestinism: ruga trebuie precedata de cainta si de cererea iertarii.
Daca problema tine de sanatate, atunci putem spune corpului:

"Imi pare rau ca ti-am facut rau prin gandurile mele negative. Te rog, iarta-ma".
...
Va propun sa incercam aceasta metoda a iertarii si intre noi, ca pe un cadou de Craciun, facut celor pe care i-am suparat prin discutiile purtate anul acesta pe forum! Nu in scris, ci ca un exercitiu al sufletului, care se caieste si doreste iertarea.
Sarbatori fericite va doresc.
Reply With Quote