Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2010, 03:58:51
Miha-anca
Guest

Implicit Va rog, participati!

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
TERAPIA IERTARII - Cand judec o persoana, acea persoana devine un "ostatic al gandurilor mele".
Noi nu mai vedem ce exista in realitate, noi nu ne vedem decat propriile ganduri...

Ce a facut exact doctorul Len pentru a-si vindeca pacientii?
"Am repetat incontinuu: Imi pare rau. Te rog, iarta-ma", a declarat senin dr. Len. "Asta-i tot"...

CERE-TI IERTARE
De aceea, nu trebuie decat sa constientizezi problema pe care o resimti la nivel fizic, emotional, mental etc., apoi sa incepi sa iti purifici gandirea, care a atras problema, printr-un proces de cainta si iertare. "Imi pare rau. Te rog, iarta-ma. Imi pare rau pentru ca te-am facut ostatic al gandurilor mele si fiindca, prin negativismul gandurilor mele, ti-am influentat in mod distructiv comportamentul. " Asa este in crestinism: ruga trebuie precedata de cainta si de cererea iertarii.
Daca problema tine de sanatate, atunci putem spune corpului:

"Imi pare rau ca ti-am facut rau prin gandurile mele negative. Te rog, iarta-ma".
...
Va propun sa incercam aceasta metoda a iertarii si intre noi, ca pe un cadou de Craciun, facut celor pe care i-am suparat prin discutiile purtate anul acesta pe forum! Nu in scris, ci ca un exercitiu al sufletului, care se caieste si doreste iertarea.
Sarbatori fericite va doresc.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2010, 10:51:52
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Va propun sa incercam aceasta metoda a iertarii si intre noi, ca pe un cadou de Craciun, facut celor pe care i-am suparat prin discutiile purtate anul acesta pe forum! Nu in scris, ci ca un exercitiu al sufletului, care se caieste si doreste iertarea.
Sarbatori fericite va doresc.
Si eu iti doresc asemenea Miha. Esti un om deosebit si ma bucura tare mult propunerea ta. Pace in suflet iti doresc, iar lui Marius multa intelepciune si rabdare.
Lasa-L pe Dumnezeu sa-ti oranduiasca viata si vei fi atat de fericit cum nici nu ai crezut vreodata ca vei fi.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi OvidiuO Pocainta 76 19.04.2013 21:51:24
zilele creatiei ioanna Teologie si Stiinta 166 29.12.2012 16:49:02
De ce nu e voie in zilele de sarbatoare? elom Generalitati 23 09.02.2011 11:56:14
Zilele Bucurestilor costel Generalitati 3 24.09.2009 04:24:19
Sfinti din zilele noastre Juli Intamplari adevarate 4 28.01.2008 19:09:08