Pana om realiza un astfel de site (sper sa fie ceva gata sa vedeti prin februarie) putem folosi acest thread pentru a oferi mai multe detalii despre locuri in care putem ajuta?
- centre de plasament
- orfelinate
- poate chiar familii sarace care au copii la care nu a venit Mos Craciun si au nevoie de ajutorul nostru?
Cunosc pe cineva care ar dori sa faca o vizita intr-un astfel de loc intr-o raza de 50-60 km de Bucuresti. Nu poate foarte mult, dar cateva jucarii, dulciuri, fructe si ceva hainute se poate.
Si intr-adevar, cum bine a zis cineva trebui sunat la directia de protectie a copilului.
Si am fost sfatuit sa incerc si in alte parti, nu Bucuresti pentru ca aici ajung mai usor corporatiile si fundatiile care mai toate organizeaza cate o actiune in perioada sarbatorilor.
Asadar am mai sunat la directia generala de protectie si asist. sociala a copiilor din Teleorman, dar de fiecare data m-au trimis catre acelasi centru de copii. Ceea ce nu-i rau, numai ca am ramas nitel cu impresia ca acela era centrul lor cel mai intretinut si promovat cu care se mandreau (si bine faceau deoarece copiii erau foarte bine ingrijiti) dar poate exista si alte locuri unde un ajutor este mai asteptat.
Am mai incercat la primarie unde locuiesc sa-mi spuna de familiile in dificultate cu copii dar au zis ca nu au o astfel de evidenta.
Deci daca stiti astfel de locuri / familii nevoiase poate ar trebui sa le facem publice, pentru ca de multe ori ei nu pot, nu au acces la astfel de medii. Si exita si oameni care locuiesc in strainatate si vin in tara de sarbatori (cum am vazut la forumul de anunturi umanitare) care ar dori sa ajute.
|