View Single Post
Vechi 30.12.2010, 11:46:45
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de St Ocea Vezi mesajul
Simplu si obiectiv incearca sa gandesti.
Existam ulti oameni atei au dus viata fericita, exista multi care n-au dus o viata fericvita.
Sunt multi crestini au dus o viata fericita, suntm ulti care n-au dus o viata fericita.
alt exemplu:
Sunt multe cupluri casatorite si crestineste, si au dus o casnicie fericita, sun altele care n-au dus o casnicie fericita.
Sunt multe cupluri care doar cu stare civila au dus casnicie fericita, sunt multe ca n-au dus fericita.
Si tot asa pana la nesfarsit, asta denota o inexistenta a unui bine suprem sau rau suprem care va influenteaza viata, faptul ca aceste intamplari sunt asa de aleatorice arata ca nu exista nicio regula, e un haos dezordonat, si mi se pare cel mai logic.
Nu ai o viata fericita daca esti sau nu crestin, ai o viata fericita daca ti-o faci tu isngur cu mana ta fericita.
Nu ai o casnicie fericita daca te unesti la altarul biserici sau nu, ai o casnicie frumoasa doar daca tu si cu ea chiar va iubiti sau respectati , sau daca va potriviti.
Si daca o sa ai vreodata intentia sa vii cu argumente solide, si nu cu replici iritante, care sunt pel anga subiect, atunci poate vorbim prin messenger.
idul fiind: cO_stea_uaLLivE4ever
am mai spus sunt o fire foarte obiectiva, si am o mnite destul de flexibila, astfel incat ascult de orice varianta posibila, adica folosesc des teoria "de reducere pana la absurd" pana la cazul contrat desigur.
Observație: deschide, te rog frumos, orice manual de logică de clasa a IX-a din România și observă singur ce erori de raționament ai făcut mai sus. Începe cu capitolul "Propoziții categorice", dar și "Propoziții compuse". Dacă vrei să postezi, totuși, cu argumente solide, si nu cu replici iritante, care sunt pel anga subiect,

Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote